Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Paul Paukku FCG-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi

FCG Finnish Consulting Group Oy:n hallitus on nimittänyt FCG-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi Paul Paukun.

Paukku aloittaa FCG-konsernin palveluksessa 5.1.2009 ja ottaa konsernijohtajan tehtävän vastuulleen 1.2.2009 alkaen, jolloin nykyinen konsernijohtaja Seppo Mäki jää eläkkeelle sopimuksensa mukaisesti.

Paul Paukku siirtyy FCG-konsernin johtoon Hewlett-Packardin palveluksesta, missä hän on viimeksi toiminut General Western Europe -palveluliiketoiminnan johtajana. Tätä ennen hän toimi 12 vuotta Hewlett-Packardin Suomen ja Baltian yhtiöiden toimitusjohtajana.

- Uusi toimitusjohtaja aloittaa työnsä vaiheessa, jossa konsernin toiminta on vakiintunut ja FCG-brändi alkaa olla laajasti tunnettu. Konserni jatkaa kasvuaan sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Paul Paukun kokemus, tausta ja johtamisote antavat erinomaiset edellytykset jatkaa FCG-konsernin liiketoiminnan kehittämistä, toteaa FCG:n hallituksen puheenjohtaja Risto Parjanne.

- Tällaiseen haasteeseen ei voi olla vastaamatta. Minua kiinnostaa FCG:n kaltaisessa kansainvälisessä ja monialaisessa konsernissa erityisesti se, miten konsernin toiminta tehostaa suomalaista yhteiskuntaa, infraa ja samalla maamme kilpailukykyä. FCG:n osaamiselle on kysyntää myös kansainvälisillä markkinoilla, Paul Paukku kiteyttää.

Lisätietoja:

Risto Parjanne, Hallituksen puheenjohtaja
Puhelin 050 667 20

Eeva Kokki, Viestintä- ja HRD-johtaja
Puhelin 050 312 0271

FCG Finnish Consulting Group on yksi suurimmista monialaisista konsulttiyrityksistä Suomessa ja markkinajohtaja monella toimialalla. Palveluissamme yhdistyy ainutlaatuisen monipuolinen asiantuntemus ja osaaminen vahvaan kokemukseen erityisesti julkishallinnon kehittämisestä kotimaassa ja kansainvälisesti. Konsernin palveluksessa on yhteensä yli 800 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2007 oli noin 73 miljoonaa euroa.

Raija Helén (Raija.Helen a fcg.fi), 3.11.2008Takaisin