Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG avasi uusimman toimipaikkansa Vaasaan

FCG-konserni on perustanut uusimman toimipaikkansa Vaasaan. Vaasa oli perusteltu valinta uudeksi toimipaikaksi erityisesti energia- ja ilmastoliiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta. Vaasan alueella on merkittävä energiateknisen teollisuuden ja osaamisen keskittymä, joka kehittää puhtaita energiantuotantomuotoja, mm. tuulienergiaa, maalämpöä, bioenergiaa ja aurinkoenergiaa.

FCG Planeko Oy käynnisti tämän vuoden alussa uuden Energia- ja ilmastopalvelut -toimialan, jonka johtaja Yrjö Halttunen toimii samalla FCG:n Vaasan ja Seinäjoen aluepäällikkönä. FCG:n Energia- ja ilmastopalvelut keskittyvät tarjoamaan välineitä energiatehokkuuden, puhtaiden energiatuotantomuotojen lisäämisen, hajautetun energiantuotannon sekä energiaomavaraisuuden lisäämisen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Energia- ja ilmastokysymykset ovat keskeisiä tekijöitä esimerkiksi asumisen, liikkumisen ja maankäytön suunnittelussa.

- Energia- ja ilmastokysymysten huomioiminen yhteiskuntasuunnittelussa on erityisen tärkeää juuri nyt, kun uusia energiateknologioita kehitetään valtavalla vauhdilla. Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa on mielenkiintoinen alue, jossa FCG haluaa olla aktiivinen toimija, Halttunen toteaa.

- Vaasan toimipaikka vahvistaa osaltaan FCG-konsernin koko maan kattavaa toimintaa. FCG tarjoaa suunnittelu-, konsultointi-, tutkimus- ja rakennuttamispalveluita infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasektorin tarpeisiin. Yksi FCG:n vahvuuksista on sijainti lähellä asiakkaitamme. FCG:llä on Helsingin lisäksi toimipaikat yhteensä 15 paikkakunnalla Suomessa ja näiden kautta koko konsernimme laaja-alainen osaaminen on asiakkaidemme käytettävissä, toteaa FCG Planeko Oy:n toimitusjohtaja Matti Ojala.

LISÄTIETOJA:
FCG Planeko Oy
Toimitusjohtaja Matti Ojala, matti.ojala a fcg.fi, puh. 010 409 5266
Yrjö Halttunen, aluepäällikkö, Energia- ja ilmastopalvelut -toimialan johtaja, yrjo.halttunen a fcg.fi, puh. 010 409 5158

FCG Finnish Consulting Group on yksi suurimmista monialaisista konsulttiyrityksistä Suomessa ja markkinajohtaja monella toimialalla. Palveluissamme yhdistyy ainutlaatuisen monipuolinen asiantuntemus ja osaaminen vahvaan kokemukseen erityisesti julkishallinnon kehittämisestä kotimaassa ja kansainvälisesti. Konsernin palveluksessa on yhteensä yli 850 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2008 oli noin 80 miljoonaa euroa.

Raija Helén (Raija.Helen a fcg.fi), 17.3.2009Takaisin