Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG julkaisi YT 2009 -messuilla ilmaisen palvelun vesihuoltolaitoksille

FCG julkaisi YT 2009 -messuilla vesi- ja ympäristöalan ohjelmistojen tukipalvelusivuston, jonka kautta on saatavilla mm. demoversio vesihuoltolaitosten käyttöseurantaan ja raportointiin kehitetystä ohjelmistosta. Sivuilta löytyy myös ilmainen, vesihuoltolaitoksille suunnattu yleishyödyllinen kaavalaskuri.

Ohjelmiston kehittämisessä FCG Planeko Oy ja Norfello Oy ovat tehneet yhteistyötä.

- Yhteistyön keskeisenä tavoitteena on parantaa FCG:n vesi- ja ympäristöalan ohjelmistojen saatavuutta ja ohjelmille tarjottavaa tukea. Samalla tehostamme FCG:n omaa ohjelmisto-osaamista. Meidän tavoitteemme on tuottaa asiakaslähtöisiä tietoteknisiä ratkaisuja vesi- ja ympäristösektoreille. Ohjelmistojen koodauksessa ja ylläpidossa käytämme yhteistyökumppanina Norfelloa, kertoo suunnittelupäällikkö Jarmo Antikainen FCG Planeko Oy:ltä.

YT 2009 -messujen aikana avataan internetissä tukipalvelusivusto www.fcgware.fi ohjelmien käyttötukea varten. Sivustoilta on saatavissa mm. vesihuoltolaitosten käyttöseurantaan ja raportontiin tarkoitetun Vera -raportointiohjelman uuden päivityksen demoversio, tietoa muista vesihuollon ja laboratorioiden tarpeisiin kehitetyistä ohjelmistoista sekä vesilaitosten töiden hallintaa varten kehitetyistä ohjelmistoista. Sivuilla julkaistaan myös yleishyödyllinen vesihuollon kaavalaskuri, jonka avulla voi laskea mm. vedenkäsittelyssä tarvittavia kemikaaliannostuksia tai yksikkömuunnoksi.

LISÄTIEDOT:

Jarmo Antikainen, FCG Planeko Oy, puh 010 409 5233 email jarmo.antikainen a fcg.fi

Juha Pohjala, Norfello Oy, puh 050 558 2255 email juha.pohjala a norfello.com

FCG Planeko on alueellisesti ja kansainvälisesti toimiva, monialainen infrastruktuuriin liittyviä asiantuntijapalveluja tuottava yritys. Vuosikymmenien kokemus yhdyskuntien suunnittelusta on tehnyt yhtiöstä yhden maamme suurimmista konsulttitoimistoista. Yhtiö on suunnitellut mm. Turun uuden Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon. www.fcg.fi

Norfello Oy on korkean osaamisen ohjelmistotalo, joka kehittää ja toimittaa yrityksille ja julkisille toimijoille asiakaskohtaisia ohjelmistoja ja operointipalveluita. Yrityksille suunnattuja Internet-pohjaisia palvelukonsepteja ovat mm. www.postita.fi ja www.laskulle.fi. Uusinta tuotekehityksen tulosta edustaa maailmalla suuren suosion saavuttanut iPhone business-sovellus DocScanner, jonka avulla iPhonea voidaan käyttää skannerina. www.norfello.fi

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 27.5.2009Takaisin