Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Katrina Harjuhahto-Madetoja FCG:n koulutus- ja konsulttitoiminnan vetäjäksi

KTM Katrina Harjuhahto-Madetoja on kutsuttu vetämään FCG Finnish Consulting Group Oy:n Koulutus ja konsultointi -liiketoimintaa. Hän aloittaa uudessa tehtävässään tammikuussa 2011. Harjuhahto-Madetoja siirtyy FCG:lle Suomen Ekonomiliitto SEFEn toimitusjohtajan tehtävästä.

KTM Katrina Harjuhahto-Madetoja on kutsuttu vetämään FCG Finnish Consulting Group Oy:n Koulutus ja konsultointi -liiketoimintaa. Hän aloittaa uudessa tehtävässään tammikuussa 2011. Harjuhahto-Madetoja siirtyy FCG:lle Suomen Ekonomiliitto SEFEn toimitusjohtajan tehtävästä.

- Olemme iloisia saadessamme Harjuhahto-Madetojan FCG:lle. Hänella on pitkä ja monipuolinen kokemus sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioiden toiminnasta ja kehittämisestä. FCG tekee läheistä yhteistyötä kuntien ja niitä lähellä olevien organisaatioiden, kuten Kuntaliiton kanssa koulutustapahtumien järjestämisessä ja konsultoinnissa, ja Katrinalla on näilläkin alueilla vahvat verkostot ja osaamista, joka hyödyntää suoraan liiketoimintaamme, toteaa toimitusjohtaja Paul Paukku.

- Tuttu toimintaympäristö ja yhtiö, jolla on vahvaa osaamista muuttuvan julkishallinnon kehittäjänä, saivat minut tarttumaan tähän haasteeseen. Koen julkishallinnon kehittämisen myös arvokysymyksenä, jossa konsultoinnilla tuetaan kestävien ja kansalaisten hyvään elämään liittyvien arvojen saavuttamista, Katrina Harjuhahto-Madetoja toteaa.

Harjuhahto seuraa tehtävässään Heikki Lonkaa, joka veti Koulutus ja konsultointi –liiketoimintaa vuoden 2009 kesästä lähtien.

Curriculum Vitae

KTM Katrina Harjuhahto-Madetoja- toimitusjohtaja, Suomen Ekonomiliitto SEFE, 2007 alkaen
- ohjelmajohtaja, Valtioneuvoston kanslia, tietoyhteiskuntaohjelma, 2003-2007
- tietohallintojohtaja, Talentum Oyj, 2001-2003
- liiketoimintayksikön johtaja, WM-data Consulting Oy, 1999-2001
- kehittämispäällikkö, Tampereen kaupunginkanslia, 1993-1999
- osastopäällikkö, Dativo Oy, 1989-1993
- systeemisuunnittelija, Nokia Data Systems Oy, 1987-1989

Harrastukset: kirjallisuus ja kirjoittaminen, vapaaehtoistoiminta, omatoimimatkailu, ruoanlaitto ja liikunta

Katrina Harjuhahto-Madetojan haastattelu Kunta.tv:ssä: http://www.kunta.tv/web/guest?fileId=36915

Paul Paukun haastattelu Kunta.tv:ssä: http://www.kunta.tv/web/guest?fileId=36924

Lisätietoja:
FCG: toimitusjohtaja Paul Paukku, paul.paukku a fcg.fi, puhelin 0400 444 009

Katrina Harjuhahto-Madetoja, katrina.harjuhahto a sefe.fi, puhelin 040 8200 750

Kuvapyynnöt: Henkilöstöjohtaja Eeva Kokki, eeva.kokki a fcg.fi, puhelin 050 312 0271

FCG Finnish Consulting Group Oy tarjoaa infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelun, monialaisen koulutuksen, julkisten palvelujen kehittämisen sekä johdon konsultoinnin palveluita kotimaassa ja kansainvälisesti. Yhtiön asiakkaina on laajasti sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioita ja sen suurimmat omistajat ovat Suomen Kuntaliitto, Helsingin yliopisto, Suomen valtio ja Tapiola-yhtiöt. FCG:n palveluksessa on noin 850 asiantuntijaa. www.fcg.fi

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 8.11.2010Takaisin