Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Miroslava Todorova Povvik AD:n toimitusjohtajaksi 1.1.2011

Varatoimitusjohtaja Miroslava Todorova on nimitetty FCG:n Bulgariassa toimivan tytäryhtiö Povvikin AD:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2011.

Varatoimitusjohtaja Miroslava Todorova on nimitetty FCG:n Bulgariassa toimivan tytäryhtiö Povvik AD:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2011. Todorova seuraa tehtävässään Dessislava Kovatchevaa, joka jää pois yhtiön palveluksesta vuodenvaihteessa, mutta jatkaa yhtiön omistajana.

- Povvikin toimintaa on kehitetty määrätietoisesti ja yhtiö on nyt vaiheessa, jossa se on hyvä jättää Miroslava Todorovan johdettavaksi. Todorova on ollut yhtiön palveluksessa vuodesta 2001 lähtien ja toimitusjohtajan sijaisena vuodesta 2009, joten hän tuntee niin yhtiön ja sen liiketoiminnan kuin myös asiakkaamme erittäin hyvin, toteaa toimitusjohtajan tehtävät jättävä Dessislava Kovatcheva.

- FCG:n puolesta kiitän Dessislava Kovatchevaa hänen erinomaisesta työpanoksestaan Povvikin kehittämisessä. Povvikilla on merkittävä rooli ympäristökonsultoinnin asiantuntijana Balkanin alueella ja tätä osaamista haluamme vahvistaa tulevaisuudessa, toteaa Matti Ojala, Povvik AD:n hallituksen puheenjohtaja.

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 2.11.2010Takaisin