Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Seppo Arvio FCG:n Lapin aluepäälliköksi

Suunnittelupäällikkö Seppo Arvio on nimitetty FCG Finnish Consulting Group Oy:n Lapin alueen ja Rovaniemen toimipaikan aluepäälliköksi. Arvio seuraa tehtävässä Pirkka Hartikaista, joka siirtyy FCG:ltä uusiin haasteisiin.

Arvio on aloittanut FCG:n palveluksessa vuonna 1981, joten hän on tuttu suurimmalle osalle FCG:n asiakkaista Rovaniemellä ja Lapin alueella. Hän tuntee myös alueella vuosien aikana tehdyt lukuisat infran, ympäristön ja elinkeinojen suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvät hankkeet. Näiden lisäksi olemme konsultoineet ja kouluttaneet alueen asiakkaitamme monenlaisissa julkishallinnon muutokseen ja osaamisen kehittämiseen liittyvissä tarpeissa.

FCG:n viimeaikaisia hankkeita Lapin alueella ovat olleet muun muassa Kittilässä osayleiskaava, Levin kehittämissuunnitelmat sekä Levin vesihuolto ja kadut, Rovaniemellä Rovakadun saneeraus ja laajentaminen, Ounasvaaran ja Mäntyvaaran kehittämissuunnitelmat, ulkoilureitit sekä Kemijoen ranta-alueen suunnittelu ja vesihuolto, Kemijärvellä Suomun kehittämissuunnitelma ja yleiskaava, Muoniossa Tuntureiden yleiskaava Veturi ja Särkijärvi-Olos vesihuolto, Inarissa Saariselän asemakaavoitus ja liikennejärjestelyt, Kolarissa Ylläksen asemakaavoitus sekä vesihuolto ja kadut, Tervolassa vesihuolto ja kadut, Enontekiöllä Kilpisjärven Salmivaaran vesihuolto ja kadut, Kemissä matkailun masterplan sekä Torniossa Kromilaakson suunnittelu.

Seppo Arvion tavoittaa puhelimella numerosta 0400 395 892 ja sähköpostilla seppo.arvio a fcg.fi.

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 8.3.2011Takaisin