Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

MAKLI ry palkitsi FCG:n koulutustoiminnan

Maanmittausalan ammattikorkeakoulu- ja opistoteknisten Liitto MAKLI ry palkitsi FCG:n koulutustoiminnan Mittaripysti nro 21:llä.

Vuosittain jaettava Mittaripysti luovutettiin FCG:stä palkintoa vastaanottamaan kutsutulle Eila Kennille Valtakunnallisilla maanmittauspäivillä 22.3.. Maanmittauspäivät ovat maanmittausalan vuotuinen kärkitapahtuma, jonka pääjärjestäjä on Maanmittauslaitos. Vaasassa tänä vuonna pidettyyn tilaisuuteen osallistui n. 550 valtion ja kuntien maanmittausalan asiantuntijaa.

Mittaripystin luovuttanut Makli ry puheenjohtaja Asmo Leskinen perusteli FCG:n valintaa pystin saajaksi seuraavasti: ”Kurssitoiminta on koettu hyväksi tavaksi täydennyskouluttaa jäsenistöämme muuttuvassa yhteiskunnassa. Maklilla ja FCG:llä ja sen edeltäjillä, Kunnallis- ja Kaupunkiliittojen koulutusorganisaatioilla, on pitkät perinteet koulutusyhteistyössä. Makli ja sen kuntapuolen toimialayhdistys KMT ry ovat suunnitelleet FCG:n ja sen edeltäjien kanssa Maanmittausinsinöörien ja –teknikoiden koulutuspäiviä jo kuudella vuosikymmenellä. Kurssiohjelman laadinnassa mukana olleina olemme saaneet ohjelmasta tarpeitamme vastaavan.”

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 27.3.2012Takaisin