Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG konsultoi rakennustarkastajia hallirakenteiden turvallisuuskysymyksissä

Kuntaliitto on julkaissut kuntien rakennustarkastajille tiedotteen, jossa kerrotaan maanantaina 25.2.2013 avattavasta, hallirakenteiden turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä auttavasta neuvontapalvelusta.

Viime aikoina on julkisuudessa puhuttu paljon hallien kattosortumista. Ministeri Krista Kiurun aloitteesta Kuntaliitto on avannut kuntien rakennustarkastajille tarkoitetun kattosortumien helpdesk –palvelun, jonka toteuttaminen on ulkoistettu FCG:lle.

Kuntaliitto on julkaissut kuntien rakennustarkastajille tiedotteen, jossa kerrotaan maanantaina 25.2.2013 avattavasta, hallirakenteiden turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä auttavasta neuvontapalvelusta. Projektiin on saatu ympäristöministeriön tukea. Kyseessä on yleinen neuvonta, jolla tuetaan viranomaisen toimintaa ja täydennetään asiantuntemusta.

Neuvonta on osittain ulkoistettu saavutettavuuden turvaamiseksi FCG:n rakenneteknisille asiantuntijoille. Neuvontaa annetaan ensisijaisesti sähköpostilla. Sähköpostiosoite on rakennussortumat a kuntaliitto.fi. Sähköpostiin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti.

Palvelua voi saada myös puhelimitse klo 8-16 välisenä aikana maksuttomasti numerosta 044 298 2000.

Rakenneteknistä neuvontaa antavat FCG:n insinöörit Kari Lomperi ja Matti Paavola. Kuntaliitossa neuvontaa antavat rakennusvalvonnan menettelytapa- ja toimivaltakysymyksissä johtava lakimies Ulla Hurmeranta ja rakennusteknisissä kysymyksissä rakennuttajainsinööri Hannu Huhtala.

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 26.2.2013Takaisin