Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG Tietojohtaminen Oy on saanut kunnian järjestää vuoden 2013 PCSI -konferenssin Suomessa

Konferenssi pidetään 18. – 21.9.2013 Helsingin Paasitornissa.

PCSI, Patient Classification Systems International on perustettu 1987 ja sen nimi oli aluksi PCSE, Patient Classification Systems Europe. Se on ainoa maailmanlaajuinen casemix-asioita käsittelevä järjestö. www.pcsinternational.org

PCSI konferenssi järjestetään vuosittain eri puolilla maailmaa. Osallistujia odotetaan n. 300 eri puolilta maailmaa, n. 30 eri maasta. Tänä vuonna konferenssin pääteema on Transparency in Health Care ja alateemoja ovat Primary Care, Cost Accounting ja Structural Reform in Health Care. Konferenssin virallinen kieli on englanti.

Konferenssissa kuullaan joka päivä eri puolilta maailmaa kutsuttujen huippuasiantuntijoiden esityksiä. Ohjelma muodostuu workshopeista, avauspuheenvuoroista ja rinnakkaissessioista, joiden ohjelma on laadittu lähetettyjen abstraktien pohjalta valmistelluista esityksistä.

Konferenssiin osallistuminen on erinomainen tilaisuus tutustua kansainväliseen casemix -maailmaan, verkostoitua ja toivomme, että saamme runsaasti osallistujia myös Suomesta.

Konferenssin kotisivuilta löytyy lisätietoja ja ilmoittautumislinkki, www.pcsi2013.fcg.fi.

Tuomas Jalava (tuomas.jalava a fcg.fi), 28.6.2013Takaisin