Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG Arkkitehdit

Tarjoamme laaja-alaista suunnittelupalvelua – myös kansainvälisesti sisältäen rakennusten arkkitehti- ja peruskorjaussuunnittelua, kaupunki- ja maankäytönsuunnittelua, maisemasuunnittelua sekä tutkimusta ja kehitystä.

Kortteli


Monipuolisella FCG Arkkitehdit –tiimillä on vahva osaaminen rakennussuunnittelun, korjausrakentamisen, maisemasuunnittelun, kaavoituksen sekä kaupunkisuunnittelun ja -tutkimuksen alalla. Yhtiössämme työskentelee poikkitieteellinen asiantuntijajoukko: arkkitehtejä, sisustusarkkitehtejä, maisema-arkkitehtejä, suunnitteluhortonomeja, suunnittelumaantieteilijöitä, paikkatietoasiantuntijoita ja maanmittausinsinöörejä yhdessä LVI-, infra- ja rakenneteknisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilökuntaa FCG Arkkitehdit -tiimissä on eri puolilla Suomea yhteensä noin 60 henkeä. 

Suunnittelumme tärkein tavoite on arkkitehtoninen ja kaupunkikuvallinen laatu, toiminnallinen elävyys, ekologinen kestävyys ja asiakastyytyväisyys. Teemme kiinteästi asiakkaan/tilaajan/käyttäjän kanssa yhteistyötä, jotta lopputulos ja sen laatu on kaikkien osapuolien yhteisesti hyväksymä. Tietomallipohjainen ja kokonaisvaltainen suunnittelumme tähtää kestävän kehityksen ratkaisuihin niin rakennus- kuin aluetasoilla sekä uniikkeihin ja yksilöllisiin toteutuksiin, jotka kumpuavat paikan hengestä ja miljööarvoista. 

Liittyvät palvelut

Uusi linkkiReferenssejä

Tutustu työhömme myös osoitteessa fcgarkkitehdit.fi 

 • Ylöjärven urheilutalo

  Ylöjärven urheilutalo

  Ylöjärven urheilutalo, Ylöjärvi Ylöjärven urheilutalon peruskorjaus kattoi rakennuksen kaikki tilat ja talotekniikan. Tilat järjestettiin kokonaisuudessaan uudelleen, jolloin saatiin toiminnallisesti ...

  Lue lisää

Yhteyshenkilöt

Kaupunkisuunnittelu

Arja Sippola
Arja Sippola
Kaupunkikehitysjohtaja
Alueidenkäytön konsultointi
arja.sippola a fcg.fi
+358 44 748 0315

Maisemasuunnittelu

Taina Tuominen
Taina Tuominen
Projektijohtaja, Maisema ja viheralueet
taina.tuominen a fcg.fi
+358 40 760 0907

Sisustussuunnittelu

Veli-Matti Tolppi
Veli-Matti Tolppi
Sisustusarkkitehti/Tiiminvetäjä
Arkkitehtuuri
veli-matti.tolppi a fcg.fi
+358 41 507 8276

Tutkimus ja kehitys

Pauli Santala
Pauli Santala
Toimitusjohtaja
Suunnittelu ja tekniikka
pauli.santala a fcg.fi
+358 50 556 5272

Referenssejä

 • Kiinan Wujinin ”TianXi” -asuinkortteli

  Kiinan Wujinin ”TianXi” -asuinkortteli

  FCG Suunnitteli ja tietomallinsi Kiinan Wujinin kaupunkiin ekologisen rakentamisen expokorttelin luoteiskulman asuintornitalot sekä niiden pohjakerroksen palvelukeskusen toiminnot. Hankkeen koko on yhteensä ...

  Lue lisää