FCG - Hyvän elämän tekijät

FCG on vahva yritys, jonka toiminta on ankkuroitu suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseen ja pitkään kansainväliseen kehittämiskokemukseen eri puolilla maapalloa.

FCG tarjoaa asiakkailleen konsultoinnin, koulutuksen, monialaisen yhdyskuntasuunnittelun ja ohjelmistoliiketoiminnan palveluita kotimaassa ja kansainvälisesti. 

FCG:n vahvuus perustuu laaja-alaiseen ja jatkuvasti kehittyvään osaamiseen, joustavaan kykyyn toimia muuttuvassa ympäristössä ja asiantuntevaan henkilöstöön, jonka toiminta pohjautuu FCG:n arvoihin ja eettisiin periaatteisiin.

Nyt ja tulevaisuudessa FCG:lle on tärkeää kaikessa toiminnassaan huomioida kestävän kehityksen edistämiselle asetetut tavoitteet. 


FCG sote- ja maakuntauudistuksen tukena

FCG-konserni tarjoaa Suomen monialaisimpana konsultointi- ja kehittämisyhtiönä kokonaisvaltaisen muutostuen, joka varmistaa onnistuneen lopputuloksen myös sote- ja maakuntauudistuksen toteuttamisessa. Tutustu tästä laajaan muutostuen palveluvalikoimaamme. 


FCG on vahva ohjelmistotalo

FCG:n palveluvalikoimaan kuuluu myös erilaisia asiantuntijaohjelmistoja ja niitä tukevia palveluja. Tutustu ohjelmistopalveluumme. 


Ajankohtaista FCG:ltä

FCG Torni on uusi henkilö- ja tavarakuljetusten liikennepalvelumme. Laajentuminen liikenteen palvelujen alueelle on FCG:lle luontainen muutos, sillä olemme olleet mukana liikenne- ja infrasuunnittelussa 70 vuotta.Lue uutinen
FCG Torni on uusi henkilö- ja tavarakuljetusten liikennepalvelu
Finland’s Support to the Ukrainian School Reform on hanke, jossa FCG kehittää perusopetusta Ukrainassa. Katso Yle TV Uutisten raportti hankkeesta Kiovassa.Lue uutinen
Yle Uutiset: FCG kouluttaa 90 000 opettajaa Ukrainassa
FlowMedikin kehittämä järjestelmä helpottaa perheiden arkea, kun perheet voivat itse hakea alueensa vapaita hoitajia.Lue uutinen
FCG Flowmedikin kehitti välitysjärjestelmän – lastenhoitoapua voi tilata nyt myös netin kautta
FCG on erityisesti tunnettu konsultoinnin osaajana ja työllistääkin satoja alan ammattilaisia. Lue uutinen
Töissä FCG:llä – Konsultoinnin kiemuroita

Blogikirjoitukset

Toukokuussa voimaan tullut EU:n uusi tietosuoja-asetus on aiheuttanut pä&...Lue blogi
Tietosuoja-asetus velvoittaa - myös Korvatunturilla?
Tätä blogia kirjoittaessani tuli tieto, että laki tiedonhallinn...Lue blogi
Budjettijohtaminen on enimmäkseen mielivaltaista. Julkisten organisaatioi...Lue blogi
Sitä saa, mitä mittaa – myös budjetoinnissa
Opiskelen sosiaalityötä maisterivaiheessa Jyväskylän yliop...Lue blogi
Korkeakouluharjoittelijana asiantuntijayrityksessä: uhkarohkeaa vai rohkeasti uteliasta?