FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

Johtaminen ja ohjelmistot

Liiketoiminnan keskeinen tavoite on tukea FCG:n asiakkaita erityisesti julkishallinnon muutoksessa ja palvelutuotannon uudistamisessa.

FCG Konsultointi


FCG Konsultoinnin Johdon konsultointi ja valmennus -toimialan
keskeisiä palveluita ovat verkostoprojektit ja kuntakohtaiset konsultoinnit sekä tiedolla johtamiseen liittyvät palvelut. FCC:n asiakkailleen tarjoamat valmennuspalvelut ovat organisaatiokohtaista johdon ja esimiestoiminnan kehittämistä, työyhteisöjen kehittämiseen liittyviä valmennuksia sekä erilaisia arviointeja ja toiminnan muutoksiin liittyviä kehitysprosesseja.

Hyvinvointi ja sote -toimiala tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ja luokitusjärjestelmiä toiminnan ja talouden analysointiin ja seurantaan sekä johtamisen tueksi. FCG:n luokitustuotteita ovat (FIM®, NordDRG, RAFAELA®, RAVA®, pDRG/EPR ja TUVA®). Näiden tuotteiden avulla tuetaan FCG:n asiakkaita erityisesti suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa meneillään olevassa rakennemuutoksessa ja varautumisessa tulevaisuuden haasteisiin. Palvelutuontantoa tukevat myös Kompassi- ja ITE-menetelmät ja Qlik-raportointi- ja analysointijärjestelmät.

FCG on yksi johtavista sosiaali- ja terveydenhuollon laatuun ja suorituskyvyn mittaamiseen liittyvän ratkaisutoimittajista Pohjoismaissa.

FCG Talent kehittää moderneja, innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistoratkaisuja rekrytointiin, henkilöstötiedon hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen. Päätuote on valtakunnallinen kunta-alan rekrytointipalvelu Kuntarekry.fi

FCG Flowmedik kehittää kevyitä ja helposti räätälöitäviä tuotannonohjausmittareita ja järjestelmiä sote-sektorille. Digitaaliset, helposti käyttöönotettavat mittarit tuovat uudenlaista näkökulmaa johtamiseen ja tiedon analysointiin.

Ota yhteyttä!

Tommi Patanen
Tommi Patanen
Johtaminen ja ohjelmistot -liiketoimintaryhmän johtaja
Konsultointi
tommi.patanen a fcg.fi
+358 40 080 1094
Sami Miettinen
Sami Miettinen
Toimialajohtaja, Johdon konsultointi ja valmennus
Johdon ja palvelujen konsultointi
sami.miettinen a fcg.fi
+358 44 430 9881
Maija Valta
Maija Valta
Toimitusjohtaja
Hallinto
maija.valta a fcg.fi
+358 44 270 0612

Lue myös Konsultointi nyt -blogiamme.

FCG Talent

Juho Toivonen
Juho Toivonen
Digijohtaja
Tietohallinto
juho.toivonen a fcg.fi
+358 40 505 5207

FCG Flowmedik

Michael Rossing
Michael Rossing
Kehitys- ja viestintäjohtaja
Hallinto
michael.rossing a fcg.fi
+358 40 071 7797