FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

Tilauskoulutusta toiveidenne mukaan

Suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutus

Yhteistyö kanssamme kannattaa, koska meillä on paljon osaamista ja vuosikymmenten kokemus monenlaisten koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta.

Autamme mielellämme olipa kyse yksittäisen koulutuspäivän järjestämisestä tai koko kunnan henkilöstökoulutuksen organisoinnista.

Käytettävissäsi on myös monipuolinen kokemuksemme verkkokoulutusohjelmista sekä videovälitteisestä koulutuksesta. Niitä voidaan tarvittaessa yhdistää lähiopetukseen.

Tilauskoulutusta kaikilla toimialoilla ja eri kohderyhmille

Koulutuksen tavoitteet ja sisältö suunnitellaan aina tilaajan tarpeiden mukaisesti ja koulutuksen kesto sovitetaan niiden mukaan. Lähiopetukseen voidaan liittää ennakko- tai välitehtäviä. Myös monet verkkokoulutus­ohjelmamme on mahdollista toteuttaa organisaatiokohtaisina.

Suunnitellaan yhdessä organisaatiollenne sopivin toteutus esimerkiksi näistä aiheista:

  • Esimies- ja työyhteisötaitoja voidaan vahvistaa koulutuksen ja valmennuksen keinoin. Tavoitteena voi olla toimintatapojen yhtenäistäminen, muutoksen läpivieminen tai ilmapiirin ja tuloksellisuuden parantaminen
  • Palkkaus- japalvelussuhdeasioiden avoimista koulutuksista monet on mahdollista toteuttaa tilauskoulutuksena. Erityisen suosittuja ovat työehtosopimusten perusteita tai jaksotyön työvuorosuunnittelua käsittelevät verkkokoulutusohjelmat.
  • Päätöksentekomenettelyn ja kokouskäytäntöjen perusasioista voidaan suunnitella erilaisia koulutuskokonaisuuksia, joissa asioita käsitellään joko viranhaltijoiden tai luottamushenkilöiden tehtävien näkökulmasta. Alustusten, tilaajan omien esimerkkitapausten, kysymysten ja keskustelun kautta luodaan selkeä jäsennys hyvän hallinnon perusteista, valta- ja vastuukysymyksistä, päätöksentekomenettelystä tai tietojen julkisuuteen ja salassapitoon liittyvistä asioista.
  • Talouteen ja laskentatoimeen liittyvän koulutuksen sisältö ja laajuus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden perusteella. Ajankohtaisia teemoja ovat arvonlisäverotus, tuotteistaminen ja kustannuslaskenta, liikelaitoksen perustaminen, toiminta ja talous sekä tilinpäätöksen sisältö ja tulkinta. 


Tarvitsetko apua tilaisuuden toteutuksessa?

Asiantuntevilta koulutuspäälliköiltä saat toivomaasi apua sekä sisällön, menetelmien että kouluttajien valintaan.

Järjestelyt markkinoinnista ja tilavarauksista ilmoittautumisten vastaanottoon ja laskutukseen sujuvat ammattitaitoisilta koulutussihteereiltä joutuisasti. Voit käyttää oman aikasi tilaisuuden sisällön suunnitteluun tai osallistujien kanssa verkostoitumiseen.

Laaja verkostomme on hyödynnettävissä sekä kouluttajien rekrytoinnissa että erityisesti julkishallinnon kohderyhmien tavoittamisessa.

Yhteyshenkilö

Susanna Maurola
Susanna Maurola
Yhteyspäällikkö
Koulutus
susanna.maurola a fcg.fi
+358 44 278 6546

Monet avoimet koulutustilaisuutemme voidaan toteuttaa tilauskoulutuksena. Lisätietoja ja tarjouksen voit pyytää eri toimialoille ja henkilöstöryhmille suunnattujen koulutusten vastuuhenkilöiltä.

Yhteystiedot on kerrottu koulutusohjelmien esittelyn yhteydessä ja Tietoa meistä -osiossa.