FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

EKJ – Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus

ekj


Suomen korkeatasoisin kunta-alan esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus kokoaa jälleen yhteen näkemyksellisiä asiantuntijoita ja tulevaisuuden johtamisen ammattilaisia. Seuraava EKJ-ohjelma käynnistyy syksyllä 2018.

EKJ-ohjelman keskeinen tavoite on antaa eväitä osallistuvien organisaatioiden tavoitteista lähtevään muutoksen johtamiseen. Johtamisvalmennus koostuu organisaatioiden omasta kehittämistyöstä, sitä tukevista johtamisfoorumeista, esimiesten yksilöllisestä kehittymisestä ja kehittävästä arvioinnista. Ohjelmaan osallistuvat esimiehet saavat oman johtajuutensa kehittämisestä kertovan Kuntaliiton myöntämän EKJ-sertifikaatin.

Järjestyksessään jo neljäs EKJ-ohjelma käynnistyy 15.–16.11.2018 ensimmäisellä johtamisfoorumilla. Sitä edeltää mukaan lähtevien ja sitä harkitsevien organisaatioiden EKJ-yhdyshenkilöille suunnattu käynnistystilaisuus  4.10.2018. Ohjelma päättyy viimeiseen johtamisfoorumiin ja EKJ-sertifikaattijuhlallisuuksiin 31.10.2019. 

EKJ-ohjelma on osa KT Kuntatyönantajien, Kuntaliiton, Kevan, Avainta ry:n ja Kuntarahoituksen yhteistyötä. Ohjelman toteuttaa FCG.

Johtamisfoorumit

Johtamisfoorumit ovat pysähtymis- ja verkottumispaikkoja esimiehille. Johtamisfoorumeilla suomalaiset ja kansainväliset huippuasiantuntijat luennoivat alansa uusimmasta tutkimuksesta.

Kehittävä arviointi 

Foorumien aikana kehittävä arviointi auttaa osallistujia täsmentämään oman johtajuuden kehittymistä sekä tutkimaan ja arvioimaan sen linkittymistä organisaation tavoitteisiin.

EKJ-sertifikaatti

Sertifikaattitehtävän avulla osallistuja pohtii omaa kehittymistään johtamisessa. EKJ-sertifikaatin myöntämisen edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu sertifikaattitehtävä ja läsnäolo johtamisfoorumeilla.

Yhteiskehittäminen

EKJ-ohjelmaa kehitetään yhdessä organisaatioiden yhdyshenkilöiden kanssa ohjelman aikana.

EKJ-valmennusohjelman vaikuttavuus kasvaa, kun ohjelma kytkeytyy saumattomasti osallistujaorganisaation tavoitteisiin. FCG Konsultointi tarjoaa tähän tueksi organisaatiokohtaista konsultointia, jonka sisällöstä ja kustannuksista sovitaan erikseen.

Katso kokemukset kolmannesta EKJ-ohjelmasta ja syksyn ohjelman suuntaviivat.


Valmennusohjelma toteutetaan yhteistyössä Kuntaliiton, Kevan ja KT Kuntatyönantajien kanssa. 

Lisätietoja

Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus käynnistyy
179 KB, päivitetty 7.2.2018

Ilmoittaudu mukaan >

Ohjelman kokonaisuus ja sisällöt

Marita Lehikoinen
Marita Lehikoinen
Toimialajohtaja
Johdon konsultointi ja valmennus
marita.lehikoinen a fcg.fi
+358 40 840 0470

Toteutus ja koordinointi

Marianna af Hällström
Marianna af Hällström
Projektipäällikkö
Johdon konsultointi ja valmennus
marianna.afhallstrom a fcg.fi
+358 44 341 8432

EKJ-johtamisvalmennus on osa Kuntaliiton sertifikaattiohjelmien kokonaisuutta.

Ekj Kho Kj Kpj