FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

EKJ – Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus

Istock 825187492


Suomen korkeatasoisin kunta-alan esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus kokoaa jälleen yhteen näkemyksellisiä asiantuntijoita ja tulevaisuuden johtamisen ammattilaisia. Seuraava EKJ-ohjelma käynnistyy syksyllä 2020.

EKJ-ohjelman keskeinen tavoite on antaa eväitä osallistuvien organisaatioiden tavoitteista lähtevään muutoksen johtamiseen. Johtamisvalmennus koostuu organisaatioiden omasta kehittämistyöstä, sitä tukevista johtamisfoorumeista, esimiesten yksilöllisestä kehittymisestä ja kehittävästä arvioinnista. Ohjelmaan osallistuvat esimiehet saavat oman johtajuutensa kehittämisestä kertovan Kuntaliiton myöntämän EKJ-sertifikaatin sekä Jyväskylän yliopiston myöntämät 5 opintopistettä.

Järjestyksessään kuudes EKJ-ohjelma käynnistyy marraskuussa 2020 ensimmäisellä johtamisfoorumilla. Sitä edeltää mukaan lähtevien ja sitä harkitsevien organisaatioiden EKJ-yhdyshenkilöille suunnattu käynnistystilaisuus lokakuussa. Ohjelma päättyy viimeiseen johtamisfoorumiin ja EKJ-sertifikaattijuhlallisuuksiin lokakuussa 2020.

EKJ-ohjelma on osa KT Kuntatyönantajien, Kuntaliiton, Kevan, Avainta ry:n ja Kuntarahoituksen yhteistyötä. Ohjelman toteuttaa FCG.

Johtamisfoorumit

Johtamisfoorumit ovat pysähtymis- ja verkottumispaikkoja esimiehille. Johtamisfoorumeilla suomalaiset ja kansainväliset huippuasiantuntijat luennoivat alansa uusimmasta tutkimuksesta.

Kehittävä arviointi 

Foorumien aikana kehittävä arviointi auttaa osallistujia täsmentämään oman johtajuuden kehittymistä sekä tutkimaan ja arvioimaan sen linkittymistä organisaation tavoitteisiin.

EKJ-sertifikaatti

Henkilökohtaisen kehittymistehtävän avulla osallistuja pohtii omaa kehittymistään johtamisessa. EKJ-sertifikaatin myöntämisen edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu kehittymistehtävä ja läsnäolo johtamisfoorumeilla.

Yhteiskehittäminen

EKJ-ohjelmaa kehitetään yhdessä organisaatioiden yhdyshenkilöiden kanssa ohjelman aikana. EKJ-valmennusohjelman vaikuttavuus kasvaa, kun ohjelma kytkeytyy saumattomasti osallistujaorganisaation tavoitteisiin.

Katso kokemukset aiemmasta EKJ-ohjelmasta ja syksyn ohjelman suuntaviivat.


Valmennusohjelma toteutetaan yhteistyössä Kuntaliiton, Kevan ja KT Kuntatyönantajien kanssa.

Lisätietoja

Ohjelman kokonaisuus ja sisällöt

Sanna Tikkanen
Sanna Tikkanen
Koulutuspäällikkö, Johtaminen ja esimiestyö, talouden ohjaus ja rahoitus
sanna.tikkanen a fcg.fi
+358 44 481 1227

Toteutus ja koordinointi

Marianna af Hällström
Marianna af Hällström
Koulutussuunnittelija
Johtaminen ja Talous
marianna.afhallstrom a fcg.fi
+358 44 341 8432

EKJ-johtamisvalmennus on osa Kuntaliiton sertifikaattiohjelmien kokonaisuutta

Ekj Kho Kj Kpj