FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

FCG:n uudet liikennepalvelut

FCG Torni on uusi henkilö- ja tavarakuljetusten liikennepalvelu, jonka tuottaa FCG Smart Transportation Oy. Laajentuminen liikenteen palvelujen alueelle on meille luontainen muutos, sillä olemme olleet mukana liikenne- ja infrasuunnittelussa 70 vuotta.

Picture1

Liikkumisen palvelut tulevat osaksi kaupunkisuunnittelua, ja markkinoita muokkaa nopeasti laajentuva Smart City -kehitys. Digitaaliset toimintaympäristöt sisältävät sekä uusia ohjelmistoja että uusia palveluja. 

Digitaaliset palvelut synnyttävät uusia tapoja käyttää tuotteita omistamatta niitä. Tämä sama kehitys koskee myös liikennettä, joka tulee muuttumaan tulevien parin vuosikymmenen aikana nopeasti. MaaS on uusi termi, joka tarkoittaa muun muassa eri liikennemuotojen toimimista yhdessä ja matkojen yhdistelyä. 

FCG Smart Transportation Oy tuottaa ensivaiheessa lakisääteisiä henkilö- ja tarvikekuljetusten tilaus-, ohjaus- ja raportointipalveluja. Valmis ja käytössä oleva ohjelmistomme tuottaa jatkossa myös henkilöliikenteen MaaS-palveluja ja osallistuu nopeasti etenevään autonomisen liikenteen edistämiseen. 

Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja älykästä liikennettä.

Ota yhteyttä!

Aki Keskinen
Aki Keskinen
Toimitusjohtaja
Hallinto
aki.keskinen a fcg.fi
+358 44 355 7869
Tie

FCG Torni

Kunta-MaaS®