FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

Kunta-MaaS® uudenlaisena kuljetuspalveluna

MaaS on uusi termi, jolla tarkoitetaan liikkumista, jossa henkilö- ja tavaraliikenteen liikennemuodot toimivat yhdessä. Kunta-MaaS® on kunnille suunnattu uudenlainen kuljetuspalvelu.

Silta

Kuntien oma kuljetuskalusto on verrattain pienellä käyttöasteella. Osa kalustosta on varattu esimerkiksi henkilökunnan tai hoivapalveluyrittäjien käyttöön – on henkilöautoja, pikkubusseja, pakettiautoja, erilaisia maastoajoneuvoja ja erikoisajoneuvoja.

MaaS synnyttää uusia liikkumisen tapoja ilman, että ajoneuvoja tarvitsee omistaa. On kaikkien etu, että ajokalusto on mahdollisimman tehokkaassa käytössä. Kuljetusten järjestämiseen sitoutuu paljon lisäksi paljon pääomaa. Kunnan taseessa ei kannata pitää runsaasti, jos lainkaan, omaa kuljetuskalustoa. Lisäksi kaluston ulkoistaminen ei säästötoimenpiteenä luo periaatteellisia ongelmia. 

Kunta-MaaS® on tapa käytttää kunnalle tärkeitä ajoneuvoja omistamatta niitä. Lisäksi Kunta-MaaS® on uudenlainen liikentoimintamalli ajoneuvojen valmistajille, maahantuojille ja rahoittajille. Tuotamme palvelun, jolla ajoneuvot ovat vahvalla käyttöasteella ja käytettävissä laajasti kuntarajojen yli. Palvelumme sopii mainiosti myös joukkoliikenteen palvelulinjojen ja sähköistyvän liikenteen malleihin. 

Ota yhteyttä!

Aki Keskinen
Aki Keskinen
Toimitusjohtaja
Hallinto
aki.keskinen a fcg.fi
+358 44 355 7869
Fcg Torni Liikennepalvelut 2


Kartta


Keskus

FCG Torni