FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

Kunta-MaaS® uudenlaisena kuljetuspalveluna

MaaS on uusi termi, jolla tarkoitetaan liikkumista, jossa henkilö- ja tavaraliikenteen liikennemuodot toimivat yhdessä. Kunta-MaaS® on kunnille suunnattu uudenlainen kuljetuspalvelu.

Fcg Torni Liikennepalvelut 2

Kuntien oma kuljetuskalusto on verrattain pienellä käyttöasteella. Osa kalustosta on varattu esimerkiksi henkilökunnan tai hoivapalveluyrittäjien käyttöön – on henkilöautoja, pikkubusseja, pakettiautoja, erilaisia maastoajoneuvoja ja erikoisajoneuvoja.

MaaS synnyttää uusia liikkumisen tapoja ilman, että ajoneuvoja tarvitsee omistaa. On kaikkien etu, että ajokalusto on mahdollisimman tehokkaassa käytössä. Kuljetusten järjestämiseen sitoutuu paljon lisäksi paljon pääomaa. Kunnan taseessa ei kannata pitää runsaasti, jos lainkaan, omaa kuljetuskalustoa. Lisäksi kaluston ulkoistaminen ei säästötoimenpiteenä luo periaatteellisia ongelmia. 

Kunta-MaaS® on tapa käytttää kunnalle tärkeitä ajoneuvoja omistamatta niitä. Lisäksi Kunta-MaaS® on uudenlainen liikentoimintamalli ajoneuvojen valmistajille, maahantuojille ja rahoittajille. Tuotamme palvelun, jolla ajoneuvot ovat vahvalla käyttöasteella ja käytettävissä laajasti kuntarajojen yli. Palvelumme sopii mainiosti myös joukkoliikenteen palvelulinjojen ja sähköistyvän liikenteen malleihin. 

Ota yhteyttä!

Heikki Rajasalo
Heikki Rajasalo
Toimitusjohtaja
Hallinto
heikki.rajasalo a fcg.fi
+358 44 704 6290
Traffic On Satakunnantie Turku Finland Keskus

FCG Torni