FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

FCG Suunnittelu ja tekniikka

FCG:n suunnitteluun ja tekniikkaan liittyvä palveluntarjonta kattaa laaja-alaisesti yhdyskuntasuunnittelun, talo- ja korjausrakentamisen, vesihuollon suunnittelun sekä ympäristökonsultoinnin.

Keski-Pasilan alueen kehittäminen. Visualisointi 3D Render Oy


Tämän liiketoimintaryhmän asiantuntemusta on viime aikoina vahvistettu erityisesti kiinteistö- ja talotekniikkasuunnittelussa, jossa uutena osaamisalueena on rakennusterveys- ja sisäilmastotoimiala. Suunnittelu ja tekniikka -liiketoiminta muodostuu neljästä tulosalueesta: infra- ja aluesuunnittelu, kiinteistöt ja talotekniikka, ympäristö ja energia sekä vesihuolto. Kuhunkin neljästä tulosalueesta kuuluu useampia toimialoja.

Suunnitteluliiketoiminta on henkilöstömäärältään suurin FCG:n liiketoimintaryhmä ja henkilöstöä on Helsingin lisäksi myös kymmenessä alueellisessa toimipaikassa eri puolilla Suomea. Henkilöstö tekee projekteissa yhteistyötä verkostomaisesti yli alue- ja toimialarajojen, jotta voidaan varmistaa asiakkaalle paras asiantuntemus. Henkilöstön koulutus on suunnitelmallista ja ammatillisen täydennyskoulutuksen lisäksi työntekijöille tarjotaan kattavasti koulutusta niin uusiin menetelmiin, suunnittelualan säännöksiin kuin suunnitteluohjelmistoihin. Suunnittelijoillamme on suunnittelutyössä ja työkohteissa työskentelyyn tarvittavat pätevyydet ja sertifikaatit.

Vakinaisen henkilöstön ohella tarjoamme myös opiskelijoille mahdollisuuksia opinnäytetöiden tekemiseen ja työharjoitteluun. Lähes poikkeuksetta opiskelijat jatkavat myöhemmin FCG:llä työntekijöinä.

FCG:n suunnittelutoiminnassa tehdään tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja koko maan kattavan asiantuntijaverkoston kanssa. Suunnittelussa hyödynnetään tietomallintamista aina kun se on tarkoituksenmukaista.

Ota yhteyttä!

Pauli Santala
Pauli Santala
Toimitusjohtaja
Suunnittelu ja tekniikka
pauli.santala a fcg.fi
+358 50 556 5272
Lauri Solin
Lauri Solin
Johtaja
Suunnittelu ja tekniikka
lauri.solin a fcg.fi
+358 44 704 6281
Karoliina Joensuu
Karoliina Joensuu
Johtaja, Energia, vesi ja ympäristö
karoliina.joensuu a fcg.fi
+358 50 412 0546
Jani Sillanpää
Jani Sillanpää
Johtaja, Infra
jani.sillanpaa a fcg.fi
+358 50 527 9179