FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

Arkkitehtisuunnittelu

Teemme suunnittelutyötä uudisrakennusten suunnittelun ja korjausrakentamisen alueella. Asiakkaitamme ovat olleet kunnat ja kaupungit sekä yksityiset tilaajat.

Merkittävimmät kohteemme ovat olleet uudisrakennuspäiväkodit sekä uimahallien, koulujen sekä päiväkotien peruskorjaukset ja niihin eräin paikoin toteutetut laajennukset. Oman lukunsa muodostavat lukuisat jätteenkäsittelylaitosten sekä energiantuottolaitosten suunnittelu eri puolelle Suomea. Yksityisistä tilaajista tärkeimpiä ovat olleet asuntoyhtiöt ja työeläkeyhtiöt ja julkisista tilaajista pääkaupunkiseudun kunnat. Viimeaikaisista uusista avauksistamme mainittakoon Kiinaan Wujinin kaupunkiin tekemämme ekologisen asuinalueen konseptisuunnitelma.

Suunnittelemiamme rakennuksia kuvaavat korkea arkkitehtoninen laatu sekä selkeä toiminnallisuus. Pyrimme aina tiiviiseen vuorovaikutukseen tilaajan ja käyttäjienkin kanssa saavuttaaksemme  hankkeelle korkeimman mahdollisen lisäarvon. Tämä näkyy lopputuloksen arkkitehtonisen laadun lisäksi myös kustannustehokkuutena, energiatehokkuutena tai eri yksityiskohtien innovatiivisina ratkaisuina. Pyrimme liittämään suunnitelmiimme aina omien ammattilaistemme tuoman sisustussuunnittelullisen kokonaisnäkemyksen sekä kustannuslaskentaan perustuvan suunnittelun ohjauksen.

Arkkitehtisuunnittelu tehdään tietomallina ja työtapaamme kytkeytyy tarvittaessa moderni ja havainnollistava 3D-visualisointi. Ohjelmistoina käytämme Revit tietomalliohjelmaa sekä 3D Studio Maxia.

Yhteyshenkilöt

Arja Sippola
Arja Sippola
Kaupunkikehitysjohtaja
Alueidenkäytön konsultointi
arja.sippola a fcg.fi
+358 44 748 0315
Eija Rauhamaa-Kujala
Eija Rauhamaa-Kujala
Suunnittelupäällikkö
Arkkitehtuuri
eija.rauhamaa a fcg.fi
+358 50 3120253

Referenssejä

 • Ylöjärven urheilutalo

  Ylöjärven urheilutalo

  Ylöjärven urheilutalo, Ylöjärvi Ylöjärven urheilutalon peruskorjaus kattoi rakennuksen kaikki tilat ja talotekniikan. Tilat järjestettiin kokonaisuudessaan uudelleen, jolloin saatiin toiminnallisesti ...

  Lue lisää

 • Tapiolan jääpuutarha, Espoo

  Tapiolan jääpuutarha, Espoo

  Tapiolan jääpuisto sijaitsee keskeisesti osana Tapiolan rakennettua kulttuuri- ja kansallismaisemaa, joka on luokiteltu valtakunnallisesti merkittäväksi rakennetuksi kulttuuriympäristöksi. Jääpuiston ...

  Lue lisää