FCG on suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen ykkösnimi

Julkisivusaneeraus

julkisivusaneeraus


Osakkaiden tarpeet huomioon

FCG huolehtii asiakkaistaan ja tarjoaa tukeaan isojen päätösten edessä. Työssämme kuuntelemme asiakasta ja yhteistyöllä varmistamme, että korjaustyön lopputulos vastaa asiakkaan toiveita. Toimintamme perustuu omaan sertifioituun laatujärjestelmäämme ja jatkuvaan oppimiseen.

FCG:n kokemus kiinteistöjen peruskorjauksesta auttaa valitsemaan oikeat ratkaisut julkisivu­saneerauksessa. FCG tarjoaa alansa osaavimpia ammattilaisia avuksi, jotta asiakas saa parhaan mahdollisen tiedon ja taidon käyttöönsä.

Rakennuksen uudistaminen

Korjaustapaa valitessaan yhtiön kannattaa jo hankkeen alkuvaiheessa keskustella eri korjaus­tavoista. Valinnassa tulee ottaa huomioon elinkaarikustannukset, riskit sekä energiansäästöön liittyvät toimenpiteet.

Kuntoarvio tai -tutkimus vastaa alla oleviin kysymyksiin

  • Selvitäänkö paikkakorjauksella tai pinnoituksella vai tarvitaanko isompia toimenpiteitä?
  • Onko verhoava korjaus mahdollista vai tarvitseeko rakenteita uusia kokonaan?
  • Voiko ikkunat kunnostaa vai vaihdetaanko uusiin ja  energiatehokkaampiin?
  • Pitääkö parvekkeet uusia kokonaan vai kunnostaa ja mahdollisesti lasittaa?

Toimiva julkisivu estää kosteus- ja homevaurioiden synnyn ja vaikuttaa siten oleellisesti sisäilman laatuun ja sitä kautta asukkaiden terveyteen. Väärin korjattu julkisivu voi olla uhka myös sisäilmalle.

Energiatehokkuus

Mikäli kuntotutkimus osoittaa, ettei pelkkä huoltomaa­laus riitä, julkisivupinta uusitaan kokonaan. Eristekerroksen lisääminen julkisivupintaan ja ikkunoiden uusiminen ovat yleisimmät tavat parantaa ulkoseinän eristävyyttä ja energiatehokkuutta. Energiatehokkuutta parannettaessa rakennusta on tarkasteltava eri rakennusosien ja taloteknisen järjestelmän muodostamana kokonaisuutena.

Palvelut taloyhtiöille

TeHO

Yhteyshenkilö

Juha Sallmen
Juha Sallmen
Toimialajohtaja, rakennetekniikka
Rakennetekniikka
juha.sallmen a fcg.fi
+358 44 298 1846


Esite

Julkisivusaneeraus
480 KB, päivitetty 3.6.2016