Tutustu osaamiseemme referenssiemme kautta

Referenssihaku

Nova Schola Finlandia II -verkosto

Verkostohanke kohti modernia oppimisympäristöä Nova Schola Finlandia on perusopetuksen oppimisympäristöjen kehittämishanke opetussuunnitelmasta koulurakentamiseen. Keväällä 2015 alkaneen Nova Schola Finlandia vertaisverkoston palautteen ja hankkeeseen kohdistuneen laajan kiinnostuksen kannustamina aloitimme uuden Nova Schola II vertaisverkoston keväällä 2016.

Oppimisen tavat, opetus, välineet ja oppimisympäristöt ovat monipuolistuneet digitalisaation ja mobilisoitumisen myötä. Opetussuunnitelma edellyttää kouluilta työtapojen, toimintakulttuurin ja monipuolisten oppimisympäristöjen kehittämistä. Nova Schola II vertaisverkostossa tarkastelemme innovatiivisia ja oppilaita motivoivia oppimisympäristöjä ja verkoston tuella ratkaisemme paikallisia oppimisympäristöihin liittyviä haasteita.

Hanke toteutetaan vertaisverkoston kokemuksellisena työskentelynä teemaseminaareissa (4 x 2 pv= 8 pv), jotka muodostuvat alan huippujen luennoista, vierailuista innovatiivisiin kouluihin ja vertaisverkostotyöskentelystä. Seminaarien välillä työskennellään teemaan liittyvien hanketehtävien parissa. Hankkeen aikana jokaisessa kunnassa toteutetaan puolen päivän oppimisympäristöjen kehittämiseen liittyvä työpaja. Optiona tarjoamme opintomatkaa oppimisympäristöratkaisultaan mielenkiintoiseen eurooppalaiseen kohteeseen.

Vertaisverkosto aloitti maaliskuussa 2016 ja työskentelee 1.3.2016 – 30.5.2017. Mukana on osallistujia useista kunnista.

Kohteen tiedot

Tilaaja Useita
Sijainti Suomi
Aloitusajankohta 03/2016
Valmistuminen 05/2017