Tutustu osaamiseemme referenssiemme kautta

Referenssihaku

Helsinki Käpylän liikuntapuisto

Yleissuunnitelma

Käpylän liikuntapuistoa on suunniteltu ja toteutettu vaiheittain ja työn lähtökohtana on ollut asemakaava ja siihen liittynyt yleissuunnitelma.

Työhön kuului koko liikuntapuiston ympäristösuunnitelman päivittäminen ja tarkentaminen mm. kenttäjärjestelyjen, toimintojen, reittien, täydentävien istutusten sekä valaistuksen suhteen. Työn aikana laadittiin toteutussuunnitelmat poikittaisesta kevyenliikenteenreitistä, lähiliikuntapaikasta sekä kiipeily- ja parkouralueesta. Parkouralue suunniteltiin yhteistyössä Lappset Oy:n kanssa. Kiipeily- ja parkouralue tullaan toteuttamaan keväällä 2013. Uusi lähiliikuntapaikka Koskelantien varteen toteutettiin syksyllä 2012.
Rakennussuunnitelma

Koskenlantien reunaan sijoittuva uusi lähiliikuntapaikka palvelee liikuntapuiston käyttäjiä, kuten viereisellä alueella harjoittelevia jalkapallonharrastajia. Kaksi miniareenaa tarjoavat lämmittely- ja harjoittelumahdollisuuksia. Tasapainoa kehittävät välineet sekä puistotrampoliini houkuttelevat nuorisoakin liikkumaan. Kierrätyskuntoilu ja ulkokuntoiluvälineet soveltuvat kaikenikäisille käyttäjille. Beach-volley-kentällä on mahdollisuus harjoitella lentopalloa.Puistotrampoliini ja tasapainoilu ”Aallokko”, ulkokuntoiluvälineitä sekä Kierrätyskuntoilupiste käytetyistä auton- ja traktorinrenkaista.

Yhteyshenkilöt

Kohteen tiedot

Tilaaja
Sijainti Suomi / Helsinki
Valmistuminen 03/2009