Haluaisitko sinä töihin FCG:lle?

Ura FCG:llä

Haluaisitko sinä työskennellä FCG:n palveluksessa?

Yhtiömme on mielenkiintoinen yhdistelmä laaja-alaista konsultointi- ja suunnitteluosaamista. Toimimme sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Meiltä löytyy kiinnostavia ja haastavia tehtäviä sekä kokeneemmille asiantuntijoille että vastavalmistuneille suunnittelijoille ja konsulteille.

FCG tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia asiakasprojekteja, kiinnostavan haastavia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan sekä ajan tasalla olevat työvälineet. Työntekijämme sijoittuvat kotimaassa johonkin 12 toimipaikastamme. Pääkaupunkiseudun toimipaikkamme sijaitsee FCG-talossa Helsingin Käpylässä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Avoinna olevaa tehtävää pääset hakemaan suoraan tehtävänimikelinkistä. Muille toimialoille voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen.

Huom! Lähettämällä hakemuksesi FCG:n rekrytointijärjestelmän kautta annat samalla luvan henkilötietojesi säilyttämiseen ja käsittelyyn.  

Tutustu myös nuoriin suunnittelijoihimme MyTech-sivustolla.  

Ajankohtaista

THL:n ja FCG:n asiantuntijat työskentelivät hankkeessa yhteistyössä. Lue uutinen
Suomen perusterveydenhuollon asiakaskirjon kuvaus on valmistunut
FCG Flowmedik suunnittelee ja toteuttaa uuden sukupolven toiminnanohjausmittareita pilvipalveluna.Lue uutinen
FCG Flowmedikin toiminnanohjausmittarit esittelyssä Kuntamarkkinoilla
Kunnat innovaatioita edistämässä –tapaustutkimuksessa käsitellään tilannetta Jyväskylän, Kuopion ja Vantaan näkökulmasta.Lue uutinen
Elinkeinoelämän uudistaminen kaupunkien asialistalla -selvitys julkaistu
Kunta-alan suurin vuosittainen tapahtuma tuttuun tapaan 11. - 12.9.2019 Kuntatalolla Helsingissä. Tarjolla tuhdisti ja monipuolisesti asiaa lastensuojelusta älykkään liikenteen palveluihin.Lue uutinen
Tiukka paketti ajankohtaista asiaa Kuntamarkkinoilla