Haluaisitko sinä töihin FCG:lle?

Ura FCG:llä

Haluaisitko sinä työskennellä FCG:n palveluksessa?

Yhtiömme on mielenkiintoinen yhdistelmä laaja-alaista konsultointi- ja suunnitteluosaamista. Toimimme sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Meiltä löytyy kiinnostavia ja haastavia tehtäviä sekä kokeneemmille asiantuntijoille että vastavalmistuneille suunnittelijoille ja konsulteille.

FCG tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia asiakasprojekteja, kiinnostavan haastavia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan sekä ajan tasalla olevat työvälineet. Työntekijämme sijoittuvat kotimaassa johonkin 12 toimipaikastamme. Pääkaupunkiseudun toimipaikkamme sijaitsee FCG-talossa Helsingin Käpylässä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Avoinna olevaa tehtävää pääset hakemaan suoraan tehtävänimikelinkistä. Muille toimialoille voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen.

Huom! Lähettämällä hakemuksesi FCG:n rekrytointijärjestelmän kautta annat samalla luvan henkilötietojesi säilyttämiseen ja käsittelyyn. 

Ajankohtaista

FCG:llä vietettiin perjantaina 29.11.2019 konsernin 70-vuotisjuhlia ja julkistettiin samalla konsernin 70-vuotishistoriateos.Lue uutinen
FCG:llä vietettiin 70-vuotisjuhlia
FCG Talentin järjestämä Rekrytoija 2019 –tapahtuma oli onnistunut. Tapahtuma tarjosi paljon loistavia puheenvuoroja ajankohtaisista asioista kunta-alan rekrytoinnin osalta. Lue uutinen
Rekrytoija 2019 -tapahtuma
Hanke tukee kuntia talousraportoinnin muutoksessa Lue uutinen
Tiedolla johtamisen verkostohanke käynnistyy
Opiskele milloin sopii - tutustu uusiin verkkokoulutuksiin!Lue uutinen
FCG Koulutus on lanseerannut uudet verkkokoulutukset