Haluaisitko sinä töihin FCG:lle?

Ura FCG:llä

Haluaisitko sinä työskennellä FCG:n palveluksessa?

Yhtiömme on mielenkiintoinen yhdistelmä laaja-alaista konsultointi- ja suunnitteluosaamista. Toimimme sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Meiltä löytyy kiinnostavia ja haastavia tehtäviä sekä kokeneemmille asiantuntijoille että vastavalmistuneille suunnittelijoille ja konsulteille.

FCG tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia asiakasprojekteja, kiinnostavan haastavia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan sekä ajan tasalla olevat työvälineet. Työntekijämme sijoittuvat kotimaassa johonkin 12 toimipaikastamme. Pääkaupunkiseudun toimipaikkamme sijaitsee FCG-talossa Helsingin Käpylässä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Avoinna olevaa tehtävää pääset hakemaan suoraan tehtävänimikelinkistä. Muille toimialoille voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen.

Huom! Lähettämällä hakemuksesi FCG:n rekrytointijärjestelmän kautta annat samalla luvan henkilötietojesi säilyttämiseen ja käsittelyyn. 

Ajankohtaista

Onko sinulle selvää, mistä oikeastaan on kysymys ja miksi aihe on tärkeä? Lue uutinen
Itseohjautuvuus puhututtaa ja pohdituttaa
Ennätykset rikkoutuivat RAFOssa niin ilmoittautumisten, ensikertalaisten kuin osallistuvien kuntien määrässä.Lue uutinen
Uljas RAFO-laiva nostaa ankkurin tänään
FCG Finnish Consulting Group selvittää Valtioneuvoston tutkimus- ja selvityshankkeessa tuulivoimarakentamisen tämän hetken keskeisimpiä esteitä ja hidasteita. Mittavassa hankkeessa keskitytään kolmeen tuulivoimarakentamisen edistämisen kannalta tällä hetkellä keskeisimpään teemaan: kaavoituksen ja luvituksen sujuvoittaminen, merituulivoiman kannattavuus sekä tuulivoimarakentamisen ja puolustusvoimien aluevalvonnan yhteensovittaminen. Lue uutinen
Tuulivoimarakentamisen keskeisimmät esteet ja hidasteet – FCG selvittää tuulivoimarakentamisen edistämistä
Yhdyskuntatekniset palvelut -tutkimukseemme on vuodesta 1996 alkaen osallistunut yli 60 kuntaa. Lue uutinen
Ovatko asukkaat tyytyväisiä yhdyskuntateknisiin palveluihin kunnassasi?