Vaikka tuulivoimalla on omat vaikutuksensa ympäristöön ja ihmisiin, näin on jokaisella energiantuotantomuodolla. Tuulivoiman hyviä puolia on energian uusiutuvuus ja päästöttömyys, vaikka tietyt päästöt tuulivoimaloiden valmistaminen, rakentaminen, kuljetus ja purkaminen aiheuttaakin. Ihmisiin ja eläimiin kohdistuvien vaikutusten määrä on vähäinen, ja eläimet ja ihmiset osaavat myös sopeutua uusiin olosuhteisiin.

Tuulivoimatuotannon edistäminen on keskeistä niin ilmastotavoitteiden kuin edullisen sähköntuotannon kannalta. Tuulivoima on hajautettua sähköntuotantoa, minkä ansiosta investointien positiiviset talousvaikutukset hyödyttävät monia kuntia ja kaupunkeja koko Suomen mittakaavassa. Maamme tarkka lainsäädäntö, ohjeistukset ja niiden vaatimat toimenpiteet takaavat, että tuulivoimaa tuotetaan parhaan nykyisen tiedon mukaan ja mahdollisimman vähin haittavaikutuksin.

Laajan asiantuntemuksemme ansiosta voimme palvella kokonaisvaltaisesti ja kantaa vastuun asiakkaidemme tuulivoimahankkeiden kehityksestä ja sovitun mukaisesta etenemisestä. Tarjoamme ratkaisuja, jotka ottavat huomioon niin teknisen toteutuksen, taloudellisen kestävyyden kuin myös asutun sekä luonnonympäristön asettamat vaatimukset. 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.