Tuottavuus on haasteiden haltuunottoa ja toimivien ratkaisujen löytämistä. Viivan alle jää enemmän, kun olennaisiin yksityiskohtiin pureudutaan oikeaan aikaan.

Tuulivoiman tuoton kasvattamisen keinot

Varmistamme tuulivoimasijoituksellesi parhaan tuoton tuomalla mukaan tiimimme vahvan teknisen näkökulman. Osaamme arvioida oikeat kustannukset investoinnin eri vaiheissa sekä valvoa, että käytettävissä olevat resurssit sijoitetaan oikeisiin paikkoihin. Ylläpitovaiheessa käytettävyyden parantaminen vaatii syvää ymmärrystä tuulivoimalaitteiston toiminnasta ja kunnosta sekä keskeytysten juurisyistä. Autamme sinua hahmottamaan riippuvuussuhteita eri vikatilanteiden välillä.

Tuoton kasvattamisessa käytämme mm. seuraavia palveluita ja työkaluja: Due Diligence-laitteistokartoitukset, sähkötekniset häviöanalyysit, projektivaiheen kilpailutus ja sopimusrakenteet sekä ylläpitovaiheen huoltosuunnittelu ja juurisyyanalyysit ja laitteistotarkastukset. Kumppaneidemme avulla pystymme myös arvioimaan kattavasti esimerkiksi tuuliresursseja. 

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.