Takuuajan päättyessä on syytä olla hereillä. Tarjoamme takuuajanpäättymiseen liittyen niin laitteistotarkastuksia kuin sopimusteknistä konsultaatiota. Voimme tarvittaessa järjestää niin tarkastuksen koollekutsumisen, maastotarkastuksen kuin takuuajanpäättymiskokouksenkin. Kokeneet tarkastajamme pitävät aina tilaajan edun ykkössijalla.

Teknisiin tarkastuspalveluihimme kuuluvat laserlinjaukset, voiteluaineanalyysit, lämpökuvaukset sekä visuaaliset tarkastukset kone- ja sähköturvallisuus silmällä pitäen, myös sähköiset mittaukset. Tuulivoimalaitoksissa pystymme myös tekemään toiminnallisia testauksia eri osa-alueille kuten yaw ja pitch. Kumppaneidemme kautta toimitamme myös asiantuntevat endoskooppitarkastukset vaihteistoille ja laakereille. Lisäksi pystymme tuottamaan kattavia siipitarkastuspalveluita.

Erityisosaamistamme ovat tuulivoimalaitosten lisäksi myös teollisuuden koneryhmät, sähköasemat ja maakaapeliverkot. Tarkastamme kumppaneidemme avulla myös kaikkea rakennettua infraa.

End of Warranty -palvelumme:

  • endoskopia
  • linjaukset
  • tarkastukset
  • voiteluaineanalyysit
  • lämpökuvaukset

Tutustu myös:

Käytönjohtajuus

Huoltosuunnittelu

Tarkastukset

Root Cause Analysis

Mittauspalvelut

 

Palaa takaisin tuulivoimapalveluiden etusivulle

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.