Sähkötekniset mittaukset ovat tärkeä osa niin suunnittelua, rakentamista, käyttöönottoa kuin ylläpitoakin. Tarjoamme mittauspalveluita kaikkiin laitoksen elinkaaren vaiheisiin.

Esimerkiksi hyvin tehdyillä maadoitusmittauksilla voidaan taklata monta riskiä, jotka liittyvät hankkeen aikatauluun ja budjettiin varsinkin suunnitteluvaiheessa. Maadoitusmittauksia vaaditaan myös ylläpitovaiheessa standardien IEC 61400 ja SFS6001 puitteissa.

Tarjoamme myös voimalaitoksen järjestelmäteknisiin vaatimuksiin liittyvät (VJV) mittaukset Fingridin hyväksymillä mittauslaitteilla. Meillä on kokemusta usean tuulivoimalaitoksen käyttöönottokoemittauksista. VJV-mittaukset tehdään aina asiakkaan etu silmällä pitäen ja mittausten yhteydessä havaituista tuotantoon liittyvistä ongelmista raportoidaan aina asiakkalle, vaikka ne eivät suoraan liittyisikään laitoksen vaatimustenmukaisuuteen.

Lisäksi tarjoamme kaapelinpaikannuspalveluita rakennushankkeen erivaiheisiin. Paikannuksella varmistetaan esimerkiksi oikea paikkatieto ja/tai asennussyvyys vastaanoton, takuunpäättymisen tai risteävän rakentamisen yhteydessä.

 

Mittauspalvelumme:

  • maadoitusmittaukset
  • sähkönlaadun mittaukset
  • VJV -mittaukset
  • kaapelipaikannukset
  • käyttöönottomittaukset

Tutustu myös:

Käytönjohtajuus

Huoltosuunnittelu

End of Warranty

Tarkastukset

Root Cause Analysis

 

Palaa takaisin tuulivoimapalveluiden etusivulle

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.