Osaava projektinjohto ja työmaavalvonta pienentävät riskejä sekä lisäävät turvallisuutta.

Kun toimitaan tiukkojen aikataulu- ja budjettipaineiden alla, saattaa rakentamisen laatu kärsiä ja työmaan turvallisuus vaarantua. Siksi johtamisen tulee olla kokeneen ammattilaisen käsissä. Meillä on vahva tekninen osaaminen, laajat kumppaniverkostot ja tarvittaessa uskallusta rohkeisiin ratkaisuihin. Etsimme asiakkaillemme parhaat tekniset ja kaupalliset edellytykset hankkeen onnistumiseen sekä valvomme, että lopputulos on täytää asiakkaan vaatimukset.

 

Tuulivoimahankkeissa vahvuutemme on voimalaitosten toimintaperiaatteen syvä ymmärrys. Meillä on kokemusta rakentamisen, käyttöönoton ja ylläpidon tehtävistä niin tilaajan kuin urakoitsijan näkökulmasta. Teollisuudessa valmistavaan tuotantoon, energiantuotantoon, siirtoon ja jakeluun erikoistuneet yritykset saavat meistä luotettavan kumppanin investointien läpiviemiseen ja toiminnan kehittämiseen. Koska avainhenkilöillämme on pitkä kokemus laitosten käyttöönotoista, työmaan johtamisesta ja projektipäällikön tehtävistä, rakennushankkeiden riskit pysyvät kurissa.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.