Tuulivoimalaitteiston vastaanottamista määrittävät kattavat laitteistotarkastukset, tarkastuksen oikea mittakaava sekä mahdollisten havaittujen puutteiden rahallisen arvon nimeäminen.

Vastaanotto on yksi tuulivoiman rakentamisen tärkeimmistä yksittäisistä vaiheista ja tapahtumista. Tarjoamme vastaanottoihin kattavat laitteistotarkastukset. Osaavat työmaavalvojamme ja projektipäällikkömme ovat kokeneita vastaanottotarkastajia ja pitävät varmasti asiakkaan puolia sekä laitteistotarkastuksessa että vastaanottokokouksessa.

Tarjoamme vastaanottoja myös täysin erillisinä paketteina, mikä ei vaadi meiltä osuutta varsinaisessa projektivaiheessa. Mikäli haluat riippumattoman ja tarkan arvion urakkakokonaisuuden sopimuksenmukaisuudesta, me olemme oikea kumppani. Meillä on kokemusta vastaanottotarkastuksista myös osana laajempia Due Diligence-selvityksiä. Osaamme siis suhteuttaa asiat oikeaan mittakaavaan ja määrittää havaituille puutteille rahallisen arvon. Suoritamme vastaanottoja muun muassa seuraaviin rakenteisiin:

  • tuulivoimalat
  • teollisuuden prosessit
  • sähköasemat
  • kaapeloinnit
  • infrarakenteet

Tutustu myös tuulivoiman rakentamisen aiempiin vaiheisiin:

Projektinjohto

Työmaavalvonta

Turvallisuuskoordinaattori

 

Palaa takaisin tuulivoimapalveluiden etusivulle

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.