Tuulivoiman ja teollisuuden kumppani


Taktinen kumppanuus kanssamme varmistaa, että yhteinen maali saavutetaan aikataulussa ja kannattavasti. Olemme silmäsi, korvasi ja kätesi työmaan johdossa.

Luottamus on tekijä, joka sitoo ihmiset yhteen, laittaa meidät liikkeelle ja saa meidät ponnistelemaan yhteisen päämäärän eteen. Luottamukseen nojaten vanhoista kaavoista pystytään poikkeamaan, uusia ajatuksia uskalletaan tuoda pöytään ja tekeminen koetaan mielekkääksi.

Luottamus on tuulivoimaprojektisi tärkein pääoma! 

Näin varmistamme tuottosi

 

Kokenut tuulivoima-asiantuntija ja luontoselvitysten erityisosaaja

Olemme tukeneet asiakkaitamme menestyksekkäässä tuulivoimahankekehityksessä jo pitkälti toistakymmentä vuotta. Kaavoituksessa ja maankäytön suunnittelussa etunamme ovat laaja aluetoimistoverkostomme, vahva paikallistuntemuksemme sekä pitkän yhteistyön tuoma kokemus eri kuntien ja viranomaistahojen kanssa. Luontoasiantuntijamme työskentelevät tiiviissä yhteistyössä hanketoimijoiden ja maankäytön suunnittelijoiden kanssa.

Näin varmistat projektisi laadun

 

Maailma on täynnä energiaa!

Me autamme sinua valjastamaan sen voimat turvallisesti ja kannattavasti. Suunnitelmista toteutukseen on monta askelta lyhyempi matka, kun rinnalla on asiantunteva kumppani. Olemme taakan tasaajia ja vastuunkantajia, jotka tekevät hallittuja ja tuottavia siirtoja pitäen huolen panoksestasi.

Näin hallitsemme riskit