Riskienhallinnan täytyy olla kunnossa!

Me autamme sinua valjastamaan energiantuotannon voimat turvallisesti ja kannattavasti. Suunnitelmista tuottavaan lopputulokseen on monta askelta lyhyempi matka, kun rinnalla on asiantunteva kumppani. Olemme taakan tasaajia ja vastuunkantajia, jotka tekevät hallittuja ja tuottavia siirtoja pitäen huolen panoksestasi.

 

Riskienhallinnan keinot

 

Riskien hallinta lähtee niiden tunnistamisesta. Riskien kattava tunnistaminen vaatii yhteistyötä. Lisäksi erityyppisten riskien tunnistaminen vaatii hyvinkin erilaista osaamista. Me osaamme tunnistaa aikatauluun, budjettiin, laatuun ja turvallisuuteen liittyvät riskit ja pystymme saumattomaan yhteistyöhön niin asiakkaan kuin urakoitsijoiden kanssa.

 

Riskien hallinnassa käytämme mm. seuraavia palveluita ja työkaluja: Due Diligence, budjetointi ja toteutettavuusarvioinnit. Projektivaiheessa aikataulujen yhteensovittaminen, riskienhallintataulukot, työmaavalvonta ja vastaanottotarkastukset. Ylläpitovaiheessa hallitsemme riskejä mm. kouluttamalla kunnossapitohenkilöstöä ja tekemällä laitteistokartoituksia.

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.