Tuulivoima -tulevaisuuden energiaa

Tuulivoima

Tuulivoima on vahvasti kasvava, päästötön ja edullisin sähköntuotantomuoto: tälläkin hetkellä on suunnitteilla satoja tuulivoimaloita ympäri Suomea.

Etsitkö tuulivoiman monialaista suunnittelu- ja konsultointiosaamista, joka kattaa projektin koko elinkaaren hankekehityksestä tekniseen suunnitteluun, luvituksista rakennuttamiseen? Tuulivoimaratkaisut ovat osaamisemme ytimessä!

Tuulivoimaan investoiminen
Tuulivoimainvestoinnit

Tuottavuus on haasteiden haltuunottoa ja toimivien ratkaisujen löytämistä. Varmistaaksesi investointisi kannattavuuden saat meiltä apua niin Due Diligence-selvityksiin kuin toteutettavuusarviointeihin.

Tuulivoiman rakentaminen
Tuulivoiman rakentaminen

Osaava projektinjohto ja työmaavalvonta pienentävät riskejä ja lisäävät turvallisuutta. Kauttamme saat projektinjohdon, työmaavalvonnan, turvallisuuskoordinaattorin sekä tuulivoimalaitteiston vastaanotot.

tuulivoimalaitosten ylläpito ja kehittäminen
Tuulivoimalaitosten ylläpito ja kehitys

Säännölliset huollot ja tarkastukset pidentävät tuulivoimalaitoksen käyttöikää, tehokkuutta sekä turvallisuutta. Ylläpidon palveluitamme ovat käytönjohtajuus, huoltosuunnittelu, End of Warranty -palvelut, tarkastukset, Root Cause Analysis ja mittauspalvelut.

Luottamus on tuulivoimaprojektisi tärkein pääoma. Näin varmistamme tuottosi!

 

Tuulivoiman ja teollisuuden kumppani

Luottamus on tekijä, joka sitoo ihmiset yhteen, laittaa meidät liikkeelle ja saa meidät ponnistelemaan yhteisen päämäärän eteen. Luottamukseen nojaten vanhoista kaavoista pystytään poikkeamaan, uusia ajatuksia uskalletaan tuoda pöytään ja tekeminen koetaan mielekkääksi.

Taktinen kumppanuus kanssamme varmistaa, että yhteinen maali saavutetaan aikataulussa ja kannattavasti. Olemme silmäsi, korvasi ja kätesi työmaan johdossa.

 

Kokenut tuulivoima-asiantuntija ja luontoselvitysten erityisosaaja

Olemme tukeneet asiakkaitamme menestyksekkäässä tuulivoimahankekehityksessä jo pitkälti toistakymmentä vuotta. Kaavoituksessa ja maankäytön suunnittelussa etunamme ovat laaja aluetoimistoverkostomme, vahva paikallistuntemuksemme sekä pitkän yhteistyön tuoma kokemus eri kuntien ja viranomaistahojen kanssa. Luontoasiantuntijamme työskentelevät tiiviissä yhteistyössä hanketoimijoiden ja maankäytön suunnittelijoiden kanssa.

Näin varmistat projektisi laadun

 

Maailma on täynnä energiaa!

Me autamme sinua valjastamaan sen voimat turvallisesti ja kannattavasti. Suunnitelmista toteutukseen on monta askelta lyhyempi matka, kun rinnalla on asiantunteva kumppani. Olemme taakan tasaajia ja vastuunkantajia, jotka tekevät hallittuja ja tuottavia siirtoja pitäen huolen panoksestasi.

Näin hallitsemme riskit

 

Tämän päivän energiaratkaisut ovat edullisia, päästöttömiä ja uusiutuvia

 

Energiamuotona tuulivoima

Vuonna 2019 jo yhdeksän prosenttia Suomen sähköntuotannosta oli tuulivoimaa. Uusiutuva ja kustannuksiltaan edullinen tuulivoima on päästötöntä, mikä on merkittävä tekijä ilmastonmuutoksen hillitsemisessä sekä hyvinvoinnin kehittämisessä. Tuulivoima on hajautettua sähköntuotantoa, minkä ansiosta hankeinvestointien positiiviset talousvaikutukset jakautuvat hyödyttämään monia kuntia sekä kaupunkeja koko Suomen mittakaavassa.

Lue lisää tuulivoimasta