Liikenteen ja liikkumisen suuri muutos on käynnissä. Liikkumisen palvelut tulevat osaksi kaupunkisuunnittelua, ja markkinoita muokkaa nopeasti laajentuva Smart City -kehitys. Me tarjoamme älykkäitä liikennepalveluita kuntien, sairaanhoitopiirien ja yksityisten markkinoiden henkilöliikenteen välitystarpeisiin. 

Kuljetusten optimoinnissa on tulevaisuus

Digitaaliset palvelut synnyttävät uusia tapoja käyttää tuotteita omistamatta niitä. Tämä sama kehitys koskee myös liikennettä, joka tulee muuttumaan tulevien parin vuosikymmenen aikana nopeasti. MaaS on uudehko termi, joka tarkoittaa muun muassa eri liikennemuotojen toimimista yhdessä ja matkojen yhdistelyä. Älykäs liikenne ja liikenteen ohjaus on nuori ala, mutta olemme jo alan kokenut toimija sekä edelläkävijä älykkäissä liikennepalveluissa. Liikenne- ja infrasuunnittelussa olemme olleet mukana 70 vuoden ajan. 

Olemme henkilökuljetusyrityksistä riippumaton toimija, mikä tarjoaa asiakkaalle parhaan mahdollisen kuljetusten optimoinnin. Kuljetusten optimointi vähentää olennaisesti ajokertoja, tuo säästöjä, vähentää päästöjä ja mahdollistaa paremman saavutettavuuden. Kotimaisen järjestelmän kehittäminen ja muokkaaminen on nopeaa ja joustavaa. Olemme saavuttaneet merkittäviä tuloksia kustannusten ja päästöjen vähenemisessä esimerkiksi Keski-Pohjanmaalla Soiten Matkapalvelukeskuksessa ja Päijät-Hämeen SHL- ja VPL-kuljetuksissa. 

Kuljetusten optimointi vähentää olennaisesti ajokertoja, tuo säästöjä ja vähentää päästöjä.

Henkilökuljettamisen uudet markkinat

Julkisella sektorilla on lain edellyttämä vastuu järjestää kuljetuksia erityisryhmille. Markkinoille muodostuu uudet henkilökuljettamisen markkinat, joilla toteutetaan myös lakisääteiset julkiset henkilö- ja tarvikekuljetukset. Uusia ratkaisuja käyttämällä turvataan palvelujen saatavuus, edistetään kestävää kehitystä ja säästetään rahaa.

Tilauskeskuksemme välittää kuljetuksia, kuten SHL ja VPL, valtakunnallisesti. 

Uudenlainen toimintamalli jarruttaa kustannusten nousua laskematta palvelutasoa. Tehokkuutta saadaan aikaan yhdistelemällä erilaisia kuljetusmuotoja: julkisia ja yksityisiä sekä henkilö- ja tarvikekuljetuksia. Kuljetusten yhdistely, ketjuttaminen ja optimointi tuottavat suoria säästöjä, vähentävät päästöjä ja mahdollistavat kuljetusvolyymin kasvun. Älykkään liikenteen ratkaisuista hyötyvätkin kaikki osapuolet!

Kuljetusten yhdistely, ketjuttaminen ja optimointi tuottavat suoria säästöjä, vähentävät päästöjä ja mahdollistavat kuljetusvolyymin kasvun. 

Palvelut koko henkilöliikenteen välityksen elinkaarelle 

Henkilöliikenteen välityspalvelu

  • Kuntien ja sairaanhoitopiirien SHL- ja VPL-kuljetukset
  • Koulukuljetukset ja kutsuliikenne
  • Kuntien muut kuljetukset
  • Yksityisten taksi- ja henkilökuljetusyritysten kuljetukset
  • 24/7 palvelukeskus; varaukset puhelimitse, sovelluksella, tekstiviestillä, portaalilla

Henkilöliikenteen välityspalveluohjelmisto

  • Integroitu ohjelmistokokonaisuus avoimilla rajapinnoilla
  • Sovellukset kuljetuksia käyttävälle asiakkaalle, tilaajalle, autoilijoille ja kuljetusyrityksille

Henkilöliikenteen selvitykset ja konsultointi

Henkilöliikenteen päästöjen mittaus ja laskenta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!