FCG Urheilu- ja liikunta-alueiden suunnittelu

Urheilu- ja liikunta-alueiden suunnittelu

Suomalaiset ovat urheiluhullua kansaa. Urheilulle ja liikunnalle on oltava tarjolla nykyaikaiset ja hyväkuntoiset puitteet. Samalla on otettava huomioon muuttuvan ilmaston mukanaan tuomat ongelmat uutta suunniteltaessa ja tehtäessä. Olemme Suomen ykkösketju urheilu- ja liikunta-alueiden suunnittelussa.

Peruskorjauksella lisäkäyttöä vanhallekin urheilualueelle

Urheilu ja liikkuminen vaikuttavat fyysiseen ja henkiseen terveyteen ja ehkäisevät samalla myös sairauksia. Kuntien ja kaupunkien on siis syytä tarjota asukkailleen monipuolisia liikkumismahdollisuuksia. Uusien liikuntapaikkojen lisäksi on oleellista huomioida myös vanhojen urheilukenttien kunto. Onnistuneella peruskorjauksella vuosikymmeniä vanhasta urheilukentästä on iloa vielä tulevillekin sukupolville. Tarjoamme käyttöönne erittäin laajan ja pitkäaikaisen kokemuksen urheilu- ja liikunta-alueiden yleis-, rakennus- ja peruskorjaussuunnittelusta.

Toimitamme suunnittelukohteen arkkitehti-, rakenne-, kenttä-, LVI-, sähkö-, valaistus- ja maisemasuunnitelmat yhtenä kokonaisuutena. Tarvittaessa pystymme laatimaan myös muita kohteeseen liittyviä suunnitelmia, kuten maankäyttö-, liikenne- ja hulevesien hallintasuunnitelmia.

Tarjoamme mielellämme myös kohteen työmaapalvelua. Parhaan lopputuloksen saavuttaminen mahdollistuu tilaajan, suunnittelijan ja urakoitsijan saumattomalla yhteistyöllä.

Liikuntapaikkoja laidasta laitaan

Olemme kunnostautuneet perinteisten yleisurheilu- ja jalkapallokenttien suunnittelun lisäksi myös muissa suunnitteluprojekteissa. Suunnitteluprojekteihimme kuuluu tekojääratoja, velodromi, rullahiihtorata, skeittipuistoja sekä muuta liikunta-aluesuunnittelua lajikirjon laajuudelta. Laajempia, usean kentän ja rakennuksen kokonaisuuksia olemme suunnitelleet muun muassa Espoon Latokaskenniittyyn, Vantaan Koivukylään ja Helsingin Jätkäsaareen.   
 

Urheilu- ja liikunta-alueiden suunnittelu - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.