Vietämme suuren osan ajastamme sisätiloissa. Onkin siis tärkeää, että rakennukset on rakennettu oikein, niissä on miellyttävä asua, opiskella ja työskennellä, ja että ne on suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen – hyvä sisäilmasto etusijalla. Toimiva, moderni talotekniikka voi tuoda viihtyvyyden lisäksi merkittäviä kustannussäästöjä.

Laatu ratkaisee talotekniikan suunnittelussa

Talotekniseen suunnitteluun panostaminen on onnistuneen rakentamisen lähtökohta.

Huolellisesti suunniteltu rakennus on turvallinen, terveellinen ja toimiva kokonaisuus – vuosikymmeniksi.

Olipa kyseessä sitten uudiskohde tai jo olemassa oleva rakennus, talotekniikan suunnittelulta vaaditaan innovatiivisuutta ja vaihtoehtoisten ratkaisujen esiin tuomista. Tärkeää on myös käsitellä suunnitelmaa kokonaisuutena ja ottaa mahdollisten muutosten vaikutukset huomioon osana kokonaisuutta. Talotekniikan ammattilaisen apu suunnittelutyössä varmistaa laadukkaan ja kokonaisvaltaisen lopputuloksen. 

Talotekniikan palvelut lattiasta kattoon

Tarjoamme talotekniikan palveluita sekä kokonaissuunnitteluna kattaen muun muassa LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun että yksittäisinä suunnittelualoina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olemme monessa mukana toimistojen ja koulujen uudis- ja korjausrakentamisesta sisustus- ja arkkitehtisuunnitteluun asti. Vastaamme myös taloteknisistä hankkeista, kuten LVIA-suunnittelusta, rakennetekniikasta sekä sähkö-, tele- ja valaistussuunnittelusta. 

Suunnittelumme tärkeimmät tavoitteet ovat arkkitehtoninen ja kaupunkikuvallinen laatu, toiminnallinen elävyys, ekologinen kestävyys sekä asiakastyytyväisyys. Avainosaamistamme ovat rakennusterveys ja sisäilmasto.

Onnistunut rakennuksen korjaaminen ja sisäilmahaittojen poistaminen edellyttävät osaamista hankkeen kaikissa vaiheissa kuntotutkimusten tilaamisesta korjaustöiden valvontaan ja jälkiseurantaan. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua sisäilmaongelmien ratkaisemiseksi sekä apua uudisrakentamisen hyvän sisäilmaston rakentamiseen ja kosteusvaurioiden ennaltaehkäisemiseen.

Tarjoamme muun muassa seuraavia talonrakentamisen suunnittelupalveluita: 

  • Arkkitehtipalvelut 
  • LVI-suunnittelu
  • Rakennusautomaatiosuunnittelu
  • Rakennesuunnittelu
  • Sisustussuunnittelu
  • Sisäilmapalvelut
  • Sähkösuunnittelu
  • Valaistussuunnittelu
  • Tietomallintaminen (BIM)

Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä, kuinka voimme auttaa talotekniikan tarpeissanne!