Vietämme suuren osan ajastamme sisätiloissa. On tärkeää, että rakennukset on rakennettu oikein, niissä on miellyttävä asua, opiskella ja työskennellä, ja että ne on suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen – hyvä sisäilmasto etusijalla. 

Viihtyvyyteemme rakennuksissa vaikuttaa mm. valaistus, lämpöolosuhteet, luonnonvalo sekä visuaalinen ilme. Kiinteistöjen suunnittelussa turvallisuus, muuntojoustavuus, toimivuus, kestävyys sekä vastuullisuus on otettava huomioon. 

KIINTEISTÖJEN JA RAKENTAMISEN PALVELUT

Suunnittelupalvelu kokonaisuutena

Rakennushankkeeseen ryhtyvä tarvitsee avukseen monen suunnittelualan ammattilaisia. Olipa kyseessä sitten uudiskohde tai jo olemassa oleva rakennus, sen suunnittelulta vaaditaan innovatiivisuutta ja vaihtoehtoisten ratkaisujen esiin tuomista. Ratkaisut kiinteistösijoittajille, kiinteistöjen omistajille, vuokralaisille, julkiselle sektorille ja urakoitsijoille.

Opas hybridiajan tilamuutosten suunnitteluun

LATAA OPAS ja saat FCG:n suunnittelijoiden vinkit, mitä tilavuokraajan ja kiinteistön omistajan tulisi ottaa huomioon hybridiajan tilamuutoksien suunnittelussa.

Opas tuottavan työympäristön suunnitteluun

LATAA OPAS ja saat sisustusarkkitehdin vinkit, mitä ottaa huomioon kun työtiloista halutaan muotoilla henkilöstölle toimivia ja houkuttelevia toimistotiloja.

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kysy lisää tai pyydä tarjous