Vietämme suuren osan ajastamme sisätiloissa. Onkin siis tärkeää, että rakennukset on rakennettu oikein, niissä on miellyttävä asua, opiskella ja työskennellä, ja että ne on suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen – hyvä sisäilmasto etusijalla. 

Talon rakentamisen suunnittelupalvelut kokonaisuutena

Rakennushankkeeseen ryhtyvä tarvitsee avukseen monen suunnittelualan ammattilaisia. Olipa kyseessä sitten uudiskohde tai jo olemassa oleva rakennus, sen suunnittelulta vaaditaan innovatiivisuutta ja vaihtoehtoisten ratkaisujen esiin tuomista. Tärkeää on myös käsitellä suunnitelmaa kokonaisuutena ja ottaa mahdollisten muutosten vaikutukset huomioon osana kokonaisuutta.

Eri suunnittelualojen ammattilaisten laatima suunnitelma tuo kohteen ratkaisut asiakkaalle yhtenä kokonaisuutena. 

Haluamme olla mukana suunnittelemassa rakennusten hiilineutraalia tulevaisuutta. Tarjoamme kokonaissuunnittelua kattaen arkkitehti-, rakenne- ja talotekniset palvelut. Palveluihimme kuulu myös tietomallikoordinointi sekä ratkaisujen erilliset visualisoinnit. Olemme hankkeissa mukana myös yksittäisinä suunnittelualoina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Meitä saat dynaamisen ja ketterän talonrakentamisen asiantuntijaryhmän tarpeeseesi – sekä suuren talon turvan. 

Huolella tehtyä, kohdetta kunnioittavaa rakentamisen suunnittelua

Korjauskokonaisuus tulee suunnitella huolella. Arkkitehtuuri ja kaupunkikuva voivat luoda tiettyjä reunaehtoja, kuten myös vanhojen rakenteiden kestävyys. Nykyajan vaatimusten mukaisten olosuhteiden luomiselle tarvitaan usein rakenteellisia muutoksia sekä lisätilaa ilmanvaihtokoneille. Kaiken tämän yhteensovittamiseen tarjoamme osaavat suunnittelijat. 

Suunnittelumme tärkeimmät tavoitteet ovat arkkitehtoninen ja kaupunkikuvallinen laatu, toiminnallinen elävyys, ekologinen kestävyys, terveellisyys sekä asiakastyytyväisyys. 

Rakennusten terveydestä huolehtiminen on avainosaamistamme. Harkituilla korjauksilla saadaan jatkettua rakennusten käyttöikää ja ratkottua sisäilmaongelmia. 

Aina vanhan korjaaminen ei kuitenkaan kannata. Elinkaarikustannuslaskelmat toimivat näiden päätösten tukena. Vastuullisuus on kaiken toimintamme ydin.

Suunnittelupalveluihimme kuuluvat mm:

Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä, kuinka voimme auttaa kiinteistöjen ja rakentamisen suunnittelupalvelujen tarpeissanne!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
20985.jpg
Eveliina
Kavander
Johtaja, Kiinteistöt ja talotekniikka, Kiinteistöt ja talotekniikka
+358 50 572 0487