Hyvin suunniteltu rakennetekniikka on laadukkaan ja kestävän rakentamisen perusta. Vahvalla ammattitaidolla tehty rakennesuunnittelu tuo kustannustehokkuutta rakentamiseen. Se huomioi myös ekologisesti ja sosiaalisesti kestävän rakentamisen ja tuo säästöjä koko rakennuksen elinkaaren ajalle. 

FEM-laskentaohjelmat ja 3D-mallinnus suunnittelun tukena

Teemme kokonaisvaltaista rakennesuunnittelua talo- ja yhdyskuntarakenteiden kohteisiin. Ydinosaamisaluettamme ovat vesihuoltolaitosten sekä koulurakennusten uudis- ja korjaussuunnittelu. Rakennetekniikan palvelumme kattavat suunnittelun lisäksi hankesuunnitteluvaiheen tehtävät, kuntotutkimukset sekä rakenteiden tarkastukset.

Toimintamme perustuu asiantuntijoidemme pitkään kokemukseen ja korkeaan ammattitaitoon. Rakennesuunnittelijoillamme on FISE:n myöntämät henkilöpätevyydet ja yrityksellä on ISO9001 sekä ISO14001 sertifikaatti. 

Tavoitteenamme on tuottaa loppukäyttäjille kestäviä, terveellisiä ja turvallisia rakenteita.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden rakentamisen asiantuntijoiden kanssa. Monialaisuus on vahvuutemme, joka takaa asiakkaalle aidosti kokonaisvaltaisen ratkaisun erilaisten rakennuskohteiden rakennesuunnittelussa. 

Asiakkainamme on rakennusliikkeitä, hankkeiden rahoittajia ja julkishallinnon toimijoita, joille olemme suunnitelleet rakenteellisesti vaativia rakennuskohteita. Käytämme suunnittelussa nykyaikaisia ohjelmistoja, kuten FEM-laskentaohjelmia sekä 3D-mallinnusta. Kehitämme jatkuvasti myös omia toimintatapojamme vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja tulevaisuuden rakentamista. 

Rakennetekniikan palvelut 

Monipuoliset ja laadukkaat rakennetekniikan palvelumme ovat saatavilla valtakunnallisesti. Palvelumme ovat: 

  • Uudisrakentamisen ja korjauskohteiden rakennesuunnittelu; asuinrakennukset, koulut, päiväkodit, toimistot ja liiketilat, vesihuoltolaitokset, teollisuuslaitokset
  • Maanalaisiin- ja kalliotiloihin rakennetut vesihuoltolaitokset
  • Sisäilmatekninen korjaussuunnittelu
  • Puistorakenteet
  • Liikuntapaikkarakenteet
  • Taitorakenteiden suunnittelu ja tarkastukset
  • Laajarunkoisten rakennusten rakenteellisen turvallisuuden tarkastaminen
  • Rakenteiden tarkastukset ja kantavuusselvitykset
  • Suunnitelmien ulkopuolinen tarkastaminen
  • Rakennusten ja rakenteiden purkusuunnittelu

Lue asiakastarinastamme, kuinka Riihikosken yhtenäiskoulusta rakentui tulevaisuuden oppimisympäristö

Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä, kuinka voimme auttaa rakennetekniikan palvelujen tarpeissanne!

Rakennetekniikka - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.