FCG tiedottaa koronaviruksen vaikutuksesta toimintaan

Koronaviruksen vaikutus työhömme

Kokoamme tälle sivulle keskitetysti tietoa koronaviruksen vaikutuksista toimintaamme ja ratkaisuista, joilla voimme taata asiakastöiden sujuvan hoitamisen ja koulutusten järjestämisen.

FCG kouluttaa
Koronavirus vaikuttaa arkeen

Pyrimme hoitamaan kaikki asiakasprojektit sovitussa aikataulussa. Matkustusrajoituksilla voi olla vaikutusta yksittäisiin projekteihin ja projektipäällikkö on tarvittaessa  yhteydessä. Tapaamiset järjestämme mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksin.

Etäkonsultaatio suojaa potilasta ja lääkäriä
Etäkonsultaatio tuo turvaa potilaalle ja lääkärille

eKonsultaatio on kokonaisvaltainen etähoitoratkaisu eli se sisältää chatin ja videon. Se on ammattiryhmä- ja toimialakohtainen ja soveltuu mm.  perusterveydenhuoltoon , erikoissairaanhoitoon ja sosiaalipalveluihin.

FCG:n koulutukset vot käydä myös etäyhteyksin
Koulutukset ovat nyt verkossa

Korona-aikana järjestämme koulutukset etäyhteyksin. Myös muina aikoina etäyhteys on erinomainen ja ekologinen tapa kouluttautua - saat kaikki sisällöt juuri sinne missä olet. 

FCG kouluttaa
Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät järjestetään syksyllä

ATK-päivät peruttiin heti hallituksen linjauksen jälkeen. Aloitimme selvitystyön, jotta jo lähes 50-vuotinen perinne ei katkeasi. Nyt meillä on ilo ilmoittaa uudesta ajankohdasta. 

Liiketoiminnan kehitysrahoituksesta helpotusta yrityksille
Liiketoiminnan kehitysrahoitusta saatavilla

Business Finlandin kehitysrahoitusta sekä ELY-keskusten rahoitusta on nyt yritysten saatavilla. Asiantuntijamme tarjoavat käytännön apua etenemisen hahmotteluun sekä 20 ensimmäiselle maksuttoman alkukartoituksen hakuprosessiin!

FCG is working for a clean environment

FCG’s work with WASH – water supply, sanitation and hygiene – is more important than ever. In these times of novel coronavirus transmission, the best possible prevention is to wash your hands thoroughly with soap and water.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
20864.jpg
Jenna
Luotonen
Koulutuskoordinaattori, Sosiaali- ja terveystoimi
+358 44 055 6653