fcg-ennakkoperintapaiva

Ennakkoperintäpäivä - osallistu ja opi

Varaa paikkasi palkkahallinnon loppuvuoden tärkeimpään koulutukseen!

Ennakkoperintäpäivä on ajankohtaispäivä ennakkoperinnästä ja työeläkevakuuttamisesta palkanlaskennan esimiehille ja palkanlaskijoille. Kouluttajina toimivat Verohallinnon ja Kevan asiantuntijat. 

Päivän aikana syvennytään

  • verolainsäädännön muutoksiin
  • ennakkoperintään 2022
  • tulorekisterin tuleviin muutoksiin ja uusiin ohjeisiin ilmoittamisesta
  • verotuksen uusiin ohjeisiin ja kannanottoihin sekä sähköisen asioinnin muutoksiin

Iltapäivän osuudessa pureudutaan Kevan ajankohtaisiin kuulumisiin Kevan lakisääteisistä tehtävistä, aliorganisaatioista, työnantajan verkkopalvelusta, palvelussuhdetietojen ja ansioiden ilmoittamisesta tulorekisteriaikana sekä paljon muusta. 
Päivän päättää esitys eläkeasioista ja Kevan palveluista henkilöasiakkaille.  

Valitse sinulle sopivin paikkakunta tai striimaus ja ilmoittaudu mukaan!

siirry tästä FCG:n koulutuskalenteriin

sivistyslautakunta-koulutukset-fcg
Seinäjoki 25.11.

Kiertue alkaa Pohjanmaalta, joten nyt kaikki komiat ja rohkiat ottakaapa suunta kohti Sokos Hotel Lakeutta. Siellä Sinua malttamattomina odottavat kouluttajat Myllymäen Janne Verohallinnosta sekä Stenmanin Jaana Kevasta.

tarkastuslautakunnat-koulutukset-fcg
Tampere 1.12.

Pirkanmaan ajankohtaispäivää vietetään huipussa Sokos Hotel Tornissa. Siellä Sinut ottaa avosylin vastaan huippukouluttajat Tomi Peltomäki Verohallinnosta sekä asiakaspäällikkö Jaana Stenman Kevasta.

fcg-ennakkoperintapaiva
Helsinki + striimaus 2.12.

Stadin koulutuspaikkana on Pasilan tuore ylpeys Sokos Hotel Tripla. Mahtavat kouluttajat Sari Wulff Verohallinnosta sekä asiakaspäällikkö Jaana Stenman Kevasta johdattavat Sinut varmalla otteella ennakkoperinnän saloihin.

FCG-ennakkoperintapaiva
Jyväskylä 8.12.

Superkouluttajat Jaana Stenman Kevasta ja Janne Myllymäki Verohallinnosta aloittivat kiertueen Seinäjoelta ja päättävät sen Jyväskylään Sokos Hotel Alexandraan. Haluathan olla mukana syventämässä osaamistasi?