Organisaatiokohtainen koulutus on tehokas tapa kouluttaa koko henkilöstö. Tilauskoulutukseen voi osallistua isompi joukko samasta organisaatiosta, konsernista tai samalta alueelta. Tilauskoulutuksen etuja ovat muun muassa sisältöjen painotusten räätälöinti tilaajan toiveiden mukaan sekä ajankäytöllinen etu, kun koulutus järjestetään tilaajaa lähellä. Tilauskoulutuksen aikataulun voi niin ikään räätälöidä tilaajan tarpeiden mukaan ja kokonaisuuden keston venyttää pidemmälle ajanjaksolle.

Suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutus

Yhteistyö kanssamme kannattaa, koska meillä on paljon osaamista ja vuosikymmenten kokemus monenlaisten koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta.

Autamme mielellämme olipa kyse yksittäisen koulutuspäivän järjestämisestä tai koko henkilöstökoulutuksen organisoinnista.

Käytettävissäsi on myös monipuolinen kokemuksemme verkkokoulutusohjelmista sekä videovälitteisestä koulutuksesta. Niitä voidaan tarvittaessa yhdistää lähiopetukseen.

Tilauskoulutusta kaikilla toimialoilla ja eri kohderyhmille

Koulutuksen tavoitteet ja sisältö suunnitellaan aina tilaajan tarpeiden mukaisesti ja koulutuksen kesto sovitetaan niiden mukaan. Lähiopetukseen voidaan liittää ennakko- tai välitehtäviä. Myös monet verkkokoulutus­ohjelmamme on mahdollista toteuttaa organisaatiokohtaisina.

Suunnitellaan yhdessä organisaatiollenne sopivin toteutus esimerkiksi näistä aiheista:

  • Palkkaus- ja palvelussuhdeasioiden avoimista koulutuksista monet on mahdollista toteuttaa tilauskoulutuksena. Erityisen suosittuja ovat työehtosopimusten perusteita tai jaksotyön työvuorosuunnittelua käsittelevät verkkokoulutusohjelmat.
  • Päätöksentekomenettelyn ja kokouskäytäntöjen perusasioista voidaan suunnitella erilaisia koulutuskokonaisuuksia, joissa asioita käsitellään joko viranhaltijoiden tai luottamushenkilöiden tehtävien näkökulmasta. Alustusten, tilaajan omien esimerkkitapausten, kysymysten ja keskustelun kautta luodaan selkeä jäsennys hyvän hallinnon perusteista, valta- ja vastuukysymyksistä, päätöksentekomenettelystä tai tietojen julkisuuteen ja salassapitoon liittyvistä asioista.
  • Talouteen ja laskentatoimeen liittyvän koulutuksen sisältö ja laajuus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden perusteella. Ajankohtaisia teemoja ovat arvonlisäverotus, tuotteistaminen ja kustannuslaskenta, liikelaitoksen perustaminen, toiminta ja talous sekä tilinpäätöksen sisältö ja tulkinta. 

Tarvitsetko apua tilaisuuden toteutuksessa?

Asiantuntevilta koulutuspäälliköiltä saat toivomaasi apua sekä sisällön, menetelmien että kouluttajien valintaan.

Järjestelyt markkinoinnista ja tilavarauksista ilmoittautumisten vastaanottoon ja laskutukseen sujuvat ammattitaitoisilta koulutussihteereiltä joutuisasti. Voit käyttää oman aikasi tilaisuuden sisällön suunnitteluun tai osallistujien kanssa verkostoitumiseen.

SoTe
HR
Sivistys
Puunuija nurmikolla

Tilauskoulutukset - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
21819.jpg
Leena-Kaisa
Pantsu
Asiakkuuspäällikkö, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 50 466 2905