FCG:n koulutustarjonta on nyt verkossa

Koulutukset

Osaamisen kehittäminen ja ylläpitäminen ovat osa modernia työelämää. Kun haluat viedä oman tai organisaatiosi osaamisen uudelle tasolle, voit valita monipuolisesta tarjonnastamme sopivimman kokonaisuuden.  Meillä voi kouluttautua niin asiantuntija, esihenkilö, luottamushenkilö kuin johtajakin. 

Koulutuksistamme ja tapahtumistamme saat aina ajankohtaista tietoa ja laadukasta sisältöä, minkä takaa laaja asiantuntijaverkostomme ja tiivis yhteistyö yliopistojen ja kehittäjäyhteisöjen kanssa. Haluamme tuottaa asiakkaille parhainta mahdollista koulutusta, joten organisaatiokohtainen kehittäminen ja konsultointi nivoutuvat koulutuksiimme luontevasti. Vahva julkishallinnon osaaminen ja todistetusti laadukas asiakaspalvelu tekevät meistä kunta-alan johtavan täydennyskouluttajan. 

Kohtaamisia kasvokkain FCG:n tapahtumissa

Olemme jälleen valmiina kohtaamaan kasvotusten osallistujat ja asiantuntijat tapahtumissamme. Valmistaudumme vilkkaaseen tapahtumavuoteen ja odotamme innolla elämyksellisiä kohtaamisia ja ikimuistoisia tapahtumia

Voit osallistua tapahtumiimme turvallisin mielin, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Terveysturvallisuuden varmistamiseksi noudatamme viranomaisten tapahtumajärjestäjille antamia ohjeita tarkasti ja ennakoiden.

Lue lisää terveysturvallisesta osallistumisesta täältä

FCG:n monipuolinen tapahtumatarjonta

Tuotamme vuosittain lähes 50 tapahtumaa julkisen sektorin eri toimialoille. Tutustu kattavaan tapahtumatarjontaan koulutus- ja tapahtumakalenterissamme ja tule paikan päälle jakamaan kokemuksia, vahvistamaan omaa osaamista ja kehittämään parempia ratkaisuja yhdessä kollegojen kanssa! Useisiin tapahtumiin on mahdollista osallistua joustavasti myös etänä.

Webinaari, striimaus vai verkkokoulutus - valitse omasi

 Voit osallistua koulutuksiin paikan päällä, verkon välityksellä, netissä, etänä tai suorittaa verkkokursseja.

  • Webinaarit ovat online -koulutuksia eli seuraat luennon juuri sillä hetkellä, kun opettaja sen pitää. 
  • Striimaus tarjoaa valinnanvaraa: voit olla paikan päällä salissa tai voit osallistua etänä. Tosin koronaviruksen takia emme tällä hetkellä järjestä tapahtumia, joissa ihmiset kokoontuisivat yhteen tilaan.
  • Verkkokoulutuksena voit suorittaa monia kursseja. Kurssia varten kirjaudut oppimisalustalle  – meillä FCG:llä on käytössä Priima. Kaikki koulutuksen aiheisto on oppimisalustalla, sitä kautta palautat tehtävät ja saat palautetta. Opinnot suoritat sinulle sopivaan tahtiin.

Siirry koulutus- ja tapahtumahakuun

Verkko-opiskelija opiskelee silloin kun itselle parhaiten sopii

Koulutilat, tietosuoja, kyberturvallisuus, varhaiskasvatus, sote - koulutusvalikoima vastaa asiakastoiveisiin

Osaamisen kehittämisen lähtökohtana on aina asiakkaan tarve ja tilanne. Niinpä seuraammekin huolella asiakaspalautetta ja -toiveita. Muokkaamme koulutusten ja tapahtumien sisältöjä, tuomme valikoimaan kokonaan uusia vaihtoehtoja ja tarjoamme samaa koulutusta useammassa muodossa. Kuluvan vuoden suosituimmat koulutukset ovat käsitelleet mm. tietosuojaa, koulutilojen suunnittelua ja rakentamista, kuntajohtajan toimenkuvaa ja kuntatalouden haasteita. 

Koulutusalat

Tarjoamme koulutusta mm. seuraavilla aloilla:

Siirry koulutus- ja tapahtumahakuun

Sertifikaattiohjelmat

FCG kouluttaa Suomen Kuntaliiton kumppanina kuntien päättäjiä. Laadukas valmennus tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet verkostoitumiseen.

Yhteistä sertifikaattiohjelmille on:

  • huippuluennoitsijat - uutta tietoa, rohkeita avauksia, kokemuksia muualta
  • välineitä ammatillisten ja poliittisten prosessien johtamiseen
  • verkostoitumista ja vertaisoppimista
  • yksilöllistä kehittymistä tukevaa sparrausta 

Neljä erilaista ohjelmaa:

Suomen Kuntaliitto myöntää osallistujille kuntajohtamisen sertifikaatin, kun valmennusjaksot ja kehittymistehtävät on suoritettu. Se on julkinen tunnustus valmiudesta toimia vaativissa kuntajohdon tehtävissä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
20893.jpg
Anniina
Peltola
Johtaja, Koulutus- ja tapahtumapalvelut, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 44 737 4803
21819.jpg
Leena-Kaisa
Pantsu
Asiakkuuspäällikkö, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 50 466 2905