Brändikuva

Koulutuskalenterimme vuodelle 2021 on julkaistu

Opi ja onnistu etänä! 

Suomessa tänä vuonna otettu digiloikka vaikutti myös koulutustarjontaan sekä tapaan toteuttaa koulutuksia. Muuttuneesta tilanteesta huolimatta saat koulutuksissamme aina ajankohtaisimman tiedon ja pysyt ajan tasalla kunta-alalla tapahtuvista muutoksista.  

Vuosi 2021 tuo tullessaan uusien taitojen ja toimintatapojen opettelua sekä osaamisen kehittämistä. Koronatilanteen lisäksi muun muassa maakunta- ja sote-uudistus tulevat vaikuttamaan lainsäädäntöön vaikuttaen siten voimakkaasti kuntakenttään. Tarvitsemme entistä enemmän tietoa ja näkökulmien vaihtoa, jotta pysymme ajan tasalla. 

Koulutuskalenterissamme vuodelle 2021 painottuu kustannustehokas, kätevä, ympäristöystävällinen ja vaivaton tapa osallistua. Vuorovaikutteisuus ja yhteinen kokemus näkyvät koulutuksissa myös vahvasti: ole mukana vaikuttamassa siihen, minkälaiseksi “uusi normaali” kuntakentällä muodostuu.  

Opi ja onnistu etänä! 

TOP 5 syytä kehittää osaamistasi koulutuksissamme: 

  • Saat aina ajankohtaisimmat tiedot kunta-alalla tapahtuvista muutoksista.
  • Voit osallistua etänä kaikkiin koulutuksiin: oma työpiste, kotisohva, auto, kesämökki – missä ikinä oletkin ja mikä sopii sinulle parhaiten.
  • Kouluttautuminen ei ole koskaan ollut näin edullista: kerää kollegat koolle ja hyödyntäkää etäkoulutusten organisaatiokohtaiset edulliset ryhmähinnat.
  • Tapahtumat järjestetään keväällä 2021 virtuaalisesti: koe tapahtumahuuma, vaihda ajatuksia ja verkostoidu kollegoiden kanssa esimerkiksi suoraan kotisohvaltasi.
  • Asiakkaiden turvallisuus on meille tärkeintä. Huolehdimme hybriditilaisuuksissa viranomaisten koronaohjeistusten toteutumisesta ja takaamme turvallisen osallistumisen myös paikan päällä.
Brändikuva
Koulutusohjelmat – oppimista pitkäjänteisemmin, mutta tehokkaasti

Koulutusohjelmat tarjoavat eväitä mm. johtamiseen, esimiestyöhön sekä talous- ja henkilöstöhallintoon liittyviin teemoihin ja tekniselle toimialalle. 

Nainen seuraamassa verkkokurssia
Verkkokoulutukset – joustavaa oppimista
FCG:n koulutukset vot käydä myös etäyhteyksin
Tapahtumat – turvallisesti virtuaalisesti 

Kevään 2021 tapahtumat toteutetaan virtuaalisesti.  

FCG:n vuorovaikututuskoulutukset huhti-toukokuussa
Yksittäiset koulutuspäivät ja webinaarit Koulutuskalenterissa

Valitse sinua kiinnostava toimiala, tutustu laajaan koulutustarjontaan ja varaa paikkasi ajoissa ensi vuoden koulutuksiin. 

Koulutusten ilmoittautumis-, järjestely- ja laskutusasioihin liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä: @email  

Pidätämme oikeudet muutoksiin koulutuksissa.