Header_1920x360.jpg

Koulutusohjelmat

Koulutuksissamme saat uusinta tietoa, verkostoidut ja vertailet kokemuksia sekä tapaat alasi johtavia asiantuntijoita.

Monipuolisesta koulutustarjonnastamme löytyy yksittäisten koulutustilaisuuksien lisäksi myös laajempia kokonaisuuksia osaamisen kartuttamiseen ja edelleen syventämiseen.

Koulutusohjelmat tarjoavat eväitä mm. johtamiseen, esimiestyöhön sekä talous- ja henkilöstöhallintoon liittyviin teemoihin ja tekniselle toimialalle:

Näiden koulutusohjelmien lisäksi FCG tarjoaa Suomen Kuntaliiton kumppanina kuntien päättäjille laadukasta valmennusta ja mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Johtamisvalmennusohjelmat on kehitetty neljälle kuntien ja kuntayhtymien kohderyhmälle:

FCG kouluttaa
EKJ Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus

Suomen korkeatasoisin kunta-alan esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus kokoaa yhteen näkemyksellisiä asiantuntijoita ja tulevaisuuden johtamisen ammattilaisia.

FCG kouluttaa
KPJ Kuntapuheenjohtajan johtamisvalmennus

Avoimessa koulutuksessa tapaat eri alojen vaikuttajia ja johtamisen asiantuntijoita. Koulutus tarjoaa vertaistukea, oppimiskokemuksia ja kohtaamisia erilaisten kuntien erilaisten luottamushenkilöiden kesken.

Johtaminen
KJ Kuntajohdon johtamisvalmennus

Valmennus tarjoaa uutta tietoa ja rohkeita avauksia, verkostoitumista ja vertaisoppimista sekä yksilöllistä kehittymistä tukevaa sparrausta ja välineitä johtajana kehittymiseen.

FCG konsultoi sopimusasioissa
KHO Kunnallinen hallitusosaaja

Kuntalaki edellyttää kuntayhtiöiden hallitusjäseniltä riittävää ammattitaitoa hallitustyössä. Kunnallisen osakeyhtiön hallitusosaaja (kho) -opintokokonaisuus antaa osallistujille erinomaiset valmiudet toimia kuntayhtiön hallitustehtävissä.

Suomen Kuntaliitto myöntää valmennuksen suorittaneille kuntajohtamisen sertifikaatin, joka on julkinen tunnustus valmiudesta toimia kuntajohdon vaativissa tehtävissä.

Yhteistä valmennuksille on:

  • huippuluennoitsijat - uutta tietoa, rohkeita avauksia, kokemuksia muualta
  • välineitä ammatillisten ja poliittisten prosessien johtamiseen
  • verkostoitumista ja vertaisoppimista - käytännön kokemuksia, haastamista, hyviä käytäntöjä
  • yksilöllistä kehittymistä tukevaa sparrausta sekä välineitä kehittymiseen.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.