Osaamisen kehittäminen etäkoulutuksessa

Koulutuspalvelut hyvinvointialueille

Laajasta valikoimastamme löydät ajankohtaisia koulutuksia hyvinvointialueiden tarpeisiin. 

Hyvinvointialueen päättäjä -palvelu

Tarvitsetko laajempaa taustatietoa hyvinvointialueen päätöksenteon tueksi tai nopeaa kertausta yksittäisestä teemasta?

Hyvinvointialueen päättäjät -palvelu on nk. ”päättäjän oma netflix”. Voit käyttää palvelua silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Sisältö on jaettu teemoihin ja löydät palvelusta helposti tarpeitasi vastaavan sisällön. Voit katsella yhden 5-15 min videon esimerkiksi matkallasi kokoukseen.

Palvelu tukee Sinua aluevaltuutetun työssäsi: syvennät taloudellista ajatteluasi, kykyä arvioida koko sosiaali- ja terveydenhuollon tulevaisuutta ja ihmisten hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä.

Palvelu on toteutettu yhteistyössä Kuntaliiton ja Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n asiantuntijoiden kanssa. Pidämme huolta, että saat aluevaltuutettuna toimimiseen tarvittavan osaamisen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tutustu tarkemmin palveluun


Tilauskoulutusta hyvinvointialueille ja sote-uudistukseen

Suunnitellaan yhdessä organisaatiollenne sopivin toteutus esimerkiksi näistä aiheista:

  • Palkkaus- ja palvelussuhdeasioiden avoimista koulutuksista monet on mahdollista toteuttaa tilauskoulutuksena. Erityisen suosittuja ovat työehtosopimusten perusteita tai jaksotyön työvuorosuunnittelua käsittelevät verkkokoulutusohjelmat.
  • Päätöksentekomenettelyn ja kokouskäytäntöjen perusasioista voidaan suunnitella erilaisia koulutuskokonaisuuksia, joissa asioita käsitellään joko viranhaltijoiden tai luottamushenkilöiden tehtävien näkökulmasta. Alustusten, tilaajan omien esimerkkitapausten, kysymysten ja keskustelun kautta luodaan selkeä jäsennys hyvän hallinnon perusteista, valta- ja vastuukysymyksistä, päätöksentekomenettelystä tai tietojen julkisuuteen ja salassapitoon liittyvistä asioista.
  • Talouteen ja laskentatoimeen liittyvän koulutuksen sisältö ja laajuus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden perusteella. Ajankohtaisia teemoja ovat arvonlisäverotus, tuotteistaminen ja kustannuslaskenta, liikelaitoksen perustaminen, toiminta ja talous sekä tilinpäätöksen sisältö ja tulkinta.
  • Hyvinvointialueiden järjestämistehtävään, rahoitukseen, strategiseen suunnitteluun, yhdyspintatyöhön ja lainsäädäntöön suunnitellaan tarpeita vastaava tilauskoulutus.

Koulutuksen tavoitteet ja sisältö suunnitellaan aina tilaajan tarpeiden mukaisesti ja koulutuksen kesto sovitetaan niiden mukaan. Lähiopetukseen voidaan liittää ennakko- tai välitehtäviä. Myös monet verkkokoulutusohjelmamme on mahdollista toteuttaa organisaatiokohtaisina.

Tutustu tarjolla olevaan koulutusvalikoimaamme

Koulutuspalvelut hyvinvointialueille - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
21819.jpg
Leena-Kaisa
Pantsu
Asiakkuuspäällikkö, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 50 466 2905