kunta-alan-messut

Kuntarekry on myös hyvinvointialueiden rekrytointijärjestelmä – ja paljon enemmän

Kuntarekry on jo kymmenen vuoden ajan ollut kunta-alan rekrytointikanava numero yksi. Ja samalla se on myös hyvinvointialueiden rekrytoinnin kumppani.

Hyvinvointialueet tulevat näkymään Kuntarekryssä omana uutena kokonaisuutenaan, jotta voimme edesauttaa uusien hyvinvointialueiden rekrytointeja suuren muutoksen edessä.

Kuntarekry on enemmän kuin pelkkä rekrytointijärjestelmä. Se on julkisen sektorin erityistarpeisiin kehitetty rekrytointikokonaisuus, joka tavoittaa vuosittain yli 4 miljoonaa työnhakijaa sekä mahdollistaa niin vakituiset, määräaikaiset kuin lyhyiden sijaisuuksien rekrytoinnit. Kuntarekryn kautta rekrytoidaan vuosittain yli 10 000 sotealan osaajaa, lähihoitajista lääkäreihin ja laitoshuoltajiin ja eri alojen johtotehtäviin.

Kuntarekry.fi -sivusto tavoittaa vuosittain yli 4 miljoonaa kävijää. Lisäksi Kuntarekry-palvelusta löytyy monipuolisesti mahdollisuuksia rekrytointimarkkinoinnin ja työnantajamielikuvan luomiseen. Muita lisäpalveluita rekrytoinnin kehittämiseen löytyy esimerkiksi anonyymi rekrytointiin, videorekrytointiin, sijaisten hallintaan ja perehdytykseen.

Kuntarekry toimii myös sote-uudistuksen muutosvaiheessa hyvinvointialueiden kumppanina rekrytoinneissa ja voimme auttaa teitä, aina perusrekrytoinneista uuden hyvinvointialueen työnantajamielikuvan luomiseen ja rekrytointien näkyvyyteen liittyen.

Sopimusasioissa ota yhteyttä Kimmo Koskeen 050 328 8517 tai @email tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Tutustu Kuntarekryyn tarkemmin

Asiakkaidemme kokemuksia Kuntarekrystä
kainuun sote kuva sijaisvälitys
Kainuun sotella sijaisten välitys toimii

Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta ja työllistää yhteensä noin 3 700 alan ammattilaista. Kainuun sotella rekrytointiyksikkö pitää huolen siitä, että rekrytoinnit sekä sijaisten välitykset sujuvat organisaatiossa erinomaisesti. 

KYS - rekrytointimarkkinointi
KYSin ajatuksia rekrymarkkinoinnista

KYS:n ja Kuntarekryn välillä onkin ollut pitkään läheinen yhteistyö- ja kehittämissuhde, jonka avulla on päästy kokeilemaan uusia ideoita osana Kuntarekry-palvelun kehitystä. Yhteistyötä KYSin ja Kuntarekryn välillä leimaa jatkuva keskinäinen kehittäminen ja vuoropuhelu, jonka myötä KYS sai myös kipinän osallistua viimeisimpään Kuntarekryn kehitysprojektiin. Projektin avulla kehitettiin Kuntarekryyn uusia mahdollisuuksia työnantajamielikuvan ja rekrymarkkinoinnin toteuttamiseen.