2/2017

Kohti palveluverkon optimointia

12.9.2017

Brandphoto Fcg Premium 0215


FCG Prodacapo Groupin johto­ryhmä suunnittelu­palaverin tauolla. Markkinoin­tijohtaja Raine Vasanoja (vasemmalla), Ruotsin toimitusjohtaja Rickard Moestam,
operatiivinen johtaja Marko Holmavuo, Norjan toimitus­johtaja Roar Brenden ja  FCG Prodacapo Groupin a Suomen toimitusjohtaja Kari Lappalainen. Palaveri pidettiin juhannuksen kynnyksellä Helsingissä. 


FCG Prodacapo Group on sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja, joka on keskittynyt Value Based Healthcare -malliin ja sosiaali- ja terveydenhuollon suorituskyvyn johtamiseen liittyvien ohjelmistoratkaisujen kehittämiseen ja tarjoamiseen pohjoismaisille asiakkaille.


FCG Prodacapo Groupilla on yhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Isossa-Britanniassa toimitaan jälleenmyyjän kautta, ja ratkaisuja on toimitettu jo lähes 40:lle NHS trust -asiakkaalle.


– FCG Prodacapo Groupin Prodacapo-ohjelmistotarjonta muodostuu sosiaali- ja terveydenhuollon alueellisesta kustannuslaskennan ratkaisusta sekä perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon palveluverkoston hallintaan liittyvästä ratkaisusta. Niiden avulla mahdollistuu alueen eri toimintojen objektiivinen ja läpinäkyvä arviointi ja kehittäminen, toteaa Groupin toimitusjohtaja Kari Lappalainen.


– Kehitämme ratkaisuja läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Näin tuotekehityksemme tuottaa jatkuvasti uusia mielenkiintoisia lisämahdollisuuksia tiedon analysointiin, Lappalainen sanoo.– Uskomme asiakkaidemme hyötyvän laajasta kansainvälisestä asiakaskunnastamme.

teksti: Paula Böhling
kuva: Markku Lempinen


Lisää aiheesta