1/2013

FCG yhteistyöhön QlikTechin kanssa

19.2.2013

FCG on tehnyt jälleenmyyntisopimuksen johtavan liiketoimintatiedon hallinnan ohjelmistoyrityksen QlikTechin kanssa. Tarjolla on ainutlaatuisia ratkaisuja liiketoimintatiedon raportointiin ja analysointiin.

Vuonna 1993 perustettu QlikTech on kansainvälinen, yli sadassa maassa toimiva liiketoimintatiedon hallintaan keskittynyt yritys. Se sijoittuu arvostetun talouslehti Forbesin koostamalla USA:n 25 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä -listalla sijalle kolme. Suomessa yhtiö työllistää noin 20 henkilöä ja sillä on satoja asiakkaita eri toimialoilla. QlikView on yhtiön ohjelmistoratkaisu liiketoimintatiedon raportointiin ja analysointiin.

QlikView:n jälleenmyyjänä FCG tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen palvelun ohjelmistolisensseistä tuki-, asiantuntija- ja käyttöönottopalveluihin. Lisäksi FCG tuottaa asiakaslähtöisiä liiketoimintatiedon hallinnan ratkaisuja esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuoltoon.

QlikView työkaluna tuo läpinäkyvyyttä mm. kulu- ja toimintokohtaisiin kustannuksiin, yksikkökohtaiseen laskentaan ja laskutukseen, työajan seurantaan ja kirjaamisprosesseihin. Sitä voidaan soveltaa skenaarioanalyyseihin, ennustamiseen, yksikkö- tai tuotekohtaisen talousarvion laadintaan ja seurantaan sekä historiatietoon perustuvaan raportointiin. FCG käyttää työkalua myös omassa sisäisessä raportoinnissaan.

QlikView on integroitavissa valmiiden rajapintojen avulla moniin erilaisiin tietolähteisiin, kuten toiminnanohjaus- ja asiakassuhteen hallintajärjestelmiin, tietovarastoihin sekä taulukkolaskentaohjelmistoihin.

Asiakas voi arvioida ja varmistaa QlikView:n mahdollistaman lisäarvon omalla aineistollaan muutaman päivän kestoisessa pilottiprojektissa, jonka sisältö määritellään yhdessä FCG:n kanssa.