1/2019

FCG:n konsernijohtajan kapula vaihtui Mari Puoskarille

1.2.2019

FCG:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Ari Kolehmainen saateltiin kiitosten kera 
eläkkeelle ja uusi toimitusjohtaja Mari Puoskari otti johtajankapulan haltuunsa 
torstaina 24.1. Paasitornissa Helsingissä järjestetyssä tilaisuudessa.

– Tämäniltainen tilaisuus on historiallinen, koska saamme toivottaa tervetulleeksi uuden toimitusjohtajan ja samalla kiittää edellistä, eläkkeelle siirtyvää konsernijohtajaa Ari Kolehmaista ansiokkaasta työurasta FCG:n ja 
sen edeltäjien palveluksessa, FCG:n hallituksen vt. puheenjohtaja Hanna Tainio toivotti vieraat tervetulleeksi kapulanvaihtotilaisuuteen.

– Mari Puoskari astuu FCG:n johtoon tilanteessa, jossa konserni on hyvässä kasvusuunnassa ja tulevaisuus näyttää positiiviselta sekä FCG:n kotimaan että kansainvälisen toiminnan näkökulmasta. Tällainen kokonaisuus on helppoa siirtää uuden konsernijohtajan käsiin, Tainio jatkoi.

Tilaisuudessa luovutettiin myös Ari Kolehmaiselle Tasavallan Presidentin 6.12.2018 myöntämä Suomen Valkoisen Ruusun I luokan ritarimerkki. Tämän kunniamerkin Kolehmainen sai laajasta ja pitkäaikaisesta kokemuksestaan suomalaisen yhdyskuntarakenteen kehittäjänä Kuntaliitto-konsernissa.

– Toivotan menestystä koko FCG-konsernille, sen uudelle toimitusjohtajalle ja koko henkilöstölle. Samalla toivotan Ari Kolehmaiselle FCG-konsernin hallituksen puolesta mukavia ja mielenkiintoisia eläkepäiviä, Tainio toivotti.

teksti Eeva Kokki
kuva Markku Lempinen


Lisää aiheesta