2/2013

Kansainvälistä toimintaa

12.9.2013

Uusi vesihuoltohanke Valko-Venäjällä

FCG on pääkonsultti Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin (EBRD) rahoittamassa hankkeessa, jonka tavoitteena on kehittää Vitebeskin, Brestin, Grodnon, Slonimin and Baranovichin alueiden vesihuoltoa Valko-Venäjällä.

Hankkeessa kehitetään myös vesihuollon hallintoa ja avustetaan vesihuoltolaitosorganisaatioita kehittämään ja organisoimaan omaa toimintaansa sekä teknisesti että taloudellisesti tehokkaammaksi. Projekti toteutetaan yhdessä saksalaisen MVVdecon kanssa.

Laaja vesihuollon hanke Nepalissa

FCG:llä on vuosikymmenten mittainen historia vesihuollon kehittämisestä Nepalissa ja hankkeet jatkuvat. FCG voitti ulkoministeriön keväällä kilpailuttaman vesihuollon kehittämiseen liittyvän viisivuotisen hankkeen toteutuksen Länsi-Nepalissa. Tässä hankkeessa kehitetään sekä vesihuoltoa että sanitaatioratkaisuja.

Syyskuussa alkava hanke tulee toimimaan läheisessä yhteistyössä FCG:n toteuttamalle Länsi-Nepalin alueellisen vesihuollon kehittämishankkeille, jonka tulokset ovat olleet erinomaisia.

FCG kehittämään erityisopetusta Etiopiassa

FCG on valittu kehittämään erityisopetusta Etiopiassa. FCG voitti Ulkoasiainministeriön tarjouskilpailun, jossa tavoitteena on kehittää erityisopetusta inklusiivisen opetuksen suuntaan Etiopian opettajakoulutuksessa ja erityisopetusta tarjoavissa oppilaitoksissa. Projekti kestää neljä vuotta ja sen kokonaisbudjetti on 2 miljoonaa euroa.


Lisää aiheesta