1/2018

FCG Prodacapo Group vahvistaa asemiaan

14.2.2018

Kari Lappalainen

Kari Lappalainen, FCG Prodacapo Group.

Prodacapon toimialue

teksti Eeva Kokki
kuvat Miska Joensuu ja
FCG:n kuva-arkisto

Yritys osti pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Englannista.

Pohjoismaiden johtava sosiaali- ja terveydenhuollon kustannuslaskentaan, alueelliseen suorituskyvyn mittaamiseen sekä analytiikkaan erikoistunut tietojärjestelmätoimittaja FCG Prodacapo Group vahvistaa asemaansa eurooppalaisena sosiaali- ja terveydenhuollon suorituskyvyn johtamisen järjestelmätoimittajana ostamalla englantilaisen terveydenhuollon kustannuslaskennan asiantuntijayrityksen Bellis-Jones Hill Ltd:n.


Ostettu yritys on toiminut Prodacapo -ohjelmistojen jälleenmyyjänä lähes kaksikymmentä vuotta. Tällä hetkellä yrityksellä on noin 40 terveydenhuollon NHS Trust asia­kasta. Englannissa useat NHS palvelutuottajat ovat uudistamassa toimintaansa kohti Value-Based Healthcare -ajattelua. FCG Prodacapo Groupin ja sen kumppaneiden tavoite on tarjota asiakkaille ylivertainen ohjelmistoratkaisukokonaisuus arvopohjaisen palvelutuotannon suunnitteluun ja ohjaukseen.

Korkeatasoista osaamista

– Englannin NHS-yhteisöillä on erittäin korkeatasoinen osaaminen terveydenhuollon kustannuslaskennan osaaminen. Olemme iloisia ja ylpeitä, että saamme tiivistää yhteistyötämme heidän kanssaan. Yritysosto vahvistaa entisestään FCG Prodacapo Groupin edellytyksiä olla yksi Euroopan merkittävimmistä toimialan ohjelmistotaloista. Uskommekin, että laajentumisestamme on hyötyä koko asiakaskunnallemme, FCG Prodacapo Groupin toimitusjohtaja Kari Lappalainen toteaa.  


– Yhteistyön tiivistäminen on pitkään jatkuneen kumppanuuden luonnollinen jatkumo. Tunnemme Prodacapo-ohjelmistoratkaisut ja arvostamme niiden sujuvaa toimintalogiikkaa sekä tukea kehittyneelle analytiikalle. Uusien alueellisten Prodacapo-ratkaisujen myötä kykenemme vastaamaan myös asiakkaidemme lisääntyneeseen kiinnostukseen Value-Based Healthcare -ajatteluun, Bellis-Jones Hill Ltd:n toimitusjohtaja Philip Garland sanoo.


Pohjoismaiden ja Iso-Britannian lisäksi FCG Prodacapo Group hakee edelleen aktiivisesti hallittua kasvua valituilta markkina-alueilta.  


Lisää aiheesta